Желанието на Мохамед Салах е да завърши кариерата си в

...
Желанието на Мохамед Салах е да завърши кариерата си в
Коментари Харесай

Салах се врече във вярност на "Ливърпул"

Желанието на Мохамед Салах е да приключи кариерата си в " Ливърпул ". В изявление пред " Скай Спортс " египетският нападател съобщи, че бъдещето му зависи от управлението на мърсисайдци.

" Червените " към този момент са отправили предложение към Салах за нов договор, защото актуалният му контракт изтича през лятото на 2023 година Според медиите на Острова обаче, има разминаване сред двете страни.

" Ако питате мен, желая да остана тук до последния ден на футболната ми кариера. Но не мога да кажа доста по въпроса, тъй като не е в моите ръце. Зависи от това какво желае клубът. В момента не мога да си показва да играя против " Ливърпул ". Това би ме натъжило. Трудно е, не желая да приказвам за това, само че в действителност би ме натъжило. В момента не се виждам да играя против " Ливърпул ", само че да забележим какво ще се случи в бъдеще ", разяснява Салах.

" It's not in my hands. " forward Mohamed Salah says he would like to remain at the club for the rest of his career
— Sky Sports News (@SkySportsNews)

29-годишният нападател се намира във превъзходна форма - 12 гола в 11 мача за " Ливърпул " през този сезон, в това число и връх в историята на клуба - попадения в 9 следващи дуел. През седмицата Египетския крал стана най-резултатният за мърсисайдци в Шампионската лига, задминавайки легендата Стивън Джерард със своите 31 гола.

Салах разкри, че още през 2014 година, когато мина в " Челси ", е мечтаел да облече екипа на " Ливърпул ".

Снимка: Getty Images

" Тогава " Ливърпул " се бореше за купата, атмосферата беше невероятна и си споделих " Искам един ден да играя тук ". Заради това, когато бях в " Рома " и имаше диалози с " Ливърпул ", споделих, че бих пристигнал тук. Освен това, когато бях по-млад, играех с " Ливърпул " на " Плейстейшън "! Така че има връзка сред мен и клуба! ", продължи Салах.

" Не мога да кажа, че съм най-хубавият - някои хора са съгласни, други не са. Но това постоянно е моето мнение. В главата си аз съм най-хубавият в историята. Опитвам се да имам тази убеденост. Няма значение дали някой е склонен или не ", добави Салах, който 102 гола в 153 мача за отбора от града на " Бийтълс ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР