Желанието на испанския Барселона е да си върне Лионел Меси

...
Желанието на испанския Барселона е да си върне Лионел Меси
Коментари Харесай

Барселона ще се опита да върне Меси още през зимата

Желанието на испанския Барселона е да си върне Лионел Меси през януари, защото тогава за клуба ще има по-меки правила във връзка с финансовия феърплей, написа вестник " Спорт ". 

По информация на вестника, каталонците желаят да се възползват от опцията през зимния трансферен интервал, когато могат да подписват футболисти по правилото 1 към 1. След задействането на избрани стопански лостове, финансовите ограничавания облекчени от Барселона. 

Вестникът прецизира, че " финансовото облекчение " ще важи единствено за тази зима и от лятото на 2023-а година Барселона ще се върне към правилото 1:4, което прави трансфер на Меси на практика неосъществим. Така президентът на Барса Жоан Лапорта ще направи всичко по силите си да върне аржентинеца тази зима. 
 Меси усъвършенства още един връх Меси усъвършенства още един връх
На 24-и октомври във Франция се появи информация, че настоящият клуб на звездата Пари Сен Жермен желае да удължи контракта му до 2024-а година с алтернатива за още една година. Иначе настоящото съглашение на Меси с парижани е до юни 2023-а. Меси беше футболист на Барселона в продължение на 17 години – от 2004-а до 2021-а година, когато трябваше да напусне. С екипа на каталонците той има 10 трофеи в Испания, четири пъти е печелил и Шампионската лига, а още седем пъти е вдигал и Купата на Испания.
 Иниеста не уточни Меси измежду обичаните си съотборници Иниеста не уточни Меси измежду обичаните си съотборници
Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР