Желанието на херцогът и херцогинята на Съсекс да осигурят възможно

...
Желанието на херцогът и херцогинята на Съсекс да осигурят възможно
Коментари Харесай

Как синът на Меган Маркъл и принц Хари ще трябва да се съобрази с монархията, когато порасне

Желанието на херцогът и херцогинята на Съсекс да обезпечат допустимо по-нормален живот на своя наследник си пролича още преди да се отдръпват от кралското семейство. След раждането на първото си дете двойката взе решение то да не получава купа, само че се оказва, че Арчи Маунтбатън-Уиндзор въпреки всичко ще се окаже под въздействието на Короната , пишат от .

Британското издание The Express предава, че на процедура наследникът на Меган и Хари ще стане принц незабавно щом неговият дядо принц Чарлз се трансформира в крал на Англия . Тогава позицията на Арчи измежду останалите му родственици ще се измести с една нагоре и той ще бъде към този момент не седми, а шести по ред за унаследяване на короната .

 меган маркъл принц хари Getty/Gulliver

Така щом навърши 18 години, от Арчи ще зависи дали желае да бъде именуван принц или да употребява купата Негово кралско височество (от които родителите му към този момент непринудено се лишиха) .

А съгласно Акта за заместничество на короната от 2013 година кралските особи до шеста позиция би трябвало да получи разрешението на монарха, с цел да се оженят . Това значи, че също като своя татко и неговите родственици Арчи ще се наложи да потърси утвърждение от дядо си Чарлз или даже своя чичо Уилям, ако/когато се реши на тази стъпка.

Дотогава обаче има много време и съществуват най-малко два разновидността настояването на позволение на отпадне: в случай че този така и така демодиран закон към този момент не е в действие и ако принц Уилям и Кейт Мидълтън имат още едно дете – по този метод Арчи още веднъж ще бъде преместен в опашката за трона.

Конституционният специалист Иън Макмартан споделя и за още един метод това да не се реализира. „ Наистина, освен това състояние, както стоят нещата все още, може да се чака, че когато синът на херцога и херцогинята на Съсекс се ожени, ще би трябвало да потърси разрешението на суверена, в случай че един от тримата му братовчеди се ожени и има деца преди него “ , изяснява той.

 ох на мама Личен списък

Не пропускайте да последвате във и!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР