Желанието на Борисов и компания е протестът да не бъде

...
Желанието на Борисов и компания е протестът да не бъде
Коментари Харесай

Експерти: Желанието на Борисов и компания е протестът да не бъде представен в новия парламент

Желанието на Борисов и компания е митингът да не бъде показан в идващия парламент. 
Това обявиха в предаването специалистите от гражданската платформа " Изправи се! Мутри вън! ", Настимир Ананиев и Тихомир Василев. Те разясниха идните  и обявиха, че сегашният модел на ръководство би трябвало да бъде изкоренен.
" Партиите на статуквото би трябвало да бъдат изритани от Народното събрание. Много е значимо хората да излязат и за гласоподават, тъй като в идващите няколко седмици ще се опитат да ги опасяват единствено и единствено да не излязат и да гласоподават ", уверен е Ананиев.
По думите на Тихомир Василев идващият български парламент ще наподобява много пъстър. Гражданите, първо, би трябвало да се абстрахират кой от коя партия е и да гласоподават за хора. Това е по този начин, тъй като сега ситуацията в страната е тежко и в последна сметка в тежко състояние трябват персони. Трябва да се гласоподава за хора, които ще свършат работата, за която са отишли там ", означи Василев.
Според Настимир Ананиев след митингите през лятото гражданското общество е доста сензитивно. " Ако тръгне да се прави една замяна в идващия парламент, хората ще излязат мигновено на улицата. Хората имат високи упования нещо да се случи и да стартира рестарт на страната.
Тихомир Василев от своя страна удостовери, че в случай че предстоящите промени не се случат, участниците в гражданската платформа " Изправи се! Мутри вън! " ще са още веднъж на улицата.
За какви цели ще стигне бюджет 2021 година за Столична община - целия диалог с Настимир Ананиев и Тихомир Василев гледайте по-късно във видеото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР