Желанието на американските подлоги е да накарат Русия да стори

...
Желанието на американските подлоги е да накарат Русия да стори
Коментари Харесай

Костадинов: Американските подлоги желаят руската и българската църква да скъсат отношения помежду си

„ Желанието на американските подлоги е да накарат Русия да стори същото с настоятеля на Българската патриаршия в Москва и по този начин съветската и българската черква да скъсат връзки между тях “.

Това съобщи водачът на Политическа партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов в известие, изпратено до медиите. Реакцията му бе предизвикана от новината, чеслед решението на ДАНС да експулсира трима нейни представители от София.

Костадин Костадинов съобщи, че в 10:00 часа в неделя ще отиде на работа в храма , даже той да не е отворен . Публикуваме цялостната му позиция по тематиката без редакторска интервенция:

„ Вчера ръководещият американски режим в България реши да изгони свещениците от съветската черква в София. Един от тях е и настоятелят на подворието на Руската патриаршия. За незапознатите да поясня – това е посланикът на Руската патриаршия. Желанието на американските подлоги е да накарат Русия да стори същото с настоятеля на Българската патриаршия в Москва и по този начин съветската и българската черква да скъсат връзки между тях.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР