Желанието да подобряваш постоянно работата си може да се осъществи,

...
Желанието да подобряваш постоянно работата си може да се осъществи,
Коментари Харесай

Суперсилите, които дават енергия на професионалното израстване

Желанието да подобряваш непрекъснато работата си може да се реализира, в случай че разширяваш личния си мироглед и не си поставяш граници, споделя Велина Русева, Ръководител отдел Услуги в направление Снабдяване

„ Всички пътища водят към Снабдяване “, казват сътрудниците на Велина за отдел Услуги, където работи тя. Това е самата истина и тя прелестно го знае, по тази причина е постоянно усмихната, стимулирана, дейна, зареждаща. От сполучливата работа на отдела ѝ зависи доста – съоръжение, материали, асортимент на компании за разнообразни действия, с които да се обезпечат нужните услуги и запаси за всички звена и планове в Kaufland България. Буквално.

7 години неуморно развиване в услуга на всички останали от екипа

Велина минава през съвсем всички вероятни позиции в Снабдяване, започвайки като младши търговец. Следва израстване на позиции като търговец, ръководител бранш, началник отдел Техническо закупуване, до ръководител на отдел Услуги сега. Вярва, че в огромната интернационална компания Kaufland ще получи поле за изява и опция както за професионално, по този начин и за личностно развиване. Оказва се, че интуицията ѝ не я е подвела. Тя счита, че с опита, който е получила през всички тези разнообразни позиции, е станала още по-креативна и изобретателна. Намира работата си в компанията за динамична, вдъхновяваща, зареждаща със сили да се оправи с всяко предизвикателство. И тя го търси, с цел да може непрекъснато да усъвършенства себе си.

Суперсилите на Велина

„ Комуникативна и обществена, обичам да поддържам връзка с най-различни хора - от една страна с външни бизнес сътрудници, а от друга и с сътрудниците. Но това, което доста ми оказва помощ в работата, а и в живота, е че съм проницателна и това способства за моята успеваемост “ – описва своите мощни страни Велина. „ Искам да потвърдя и сама на себе си, че няма нещо, с което не мога да се оправя “, добавя тя.

Определя се като много виновен, кардинален и предан човек, както по повод на колегите си, по този начин и към сътрудници и снабдители. Винаги е подготвена да продължи и да опита още веднъж, при положение, че се сблъска с компликация, защото е упорита, амбициозна и целеустремена. Желанието ѝ да надгражда всичко реализирано досега я стимулира още повече, въодушевява я постоянно да работи с още по-голям блян по новите планове и провокации.

Суперсилите на работодателя

Велина има вяра, че компанията ѝ дава един по-широк мироглед и отваря нови хоризонти и благоприятни условия за развиване. Осигурява на чиновниците си среда, в която да се учат и усъвършенстват непрекъснато, подтиква ги да провокират себе си и да надскачат опциите си. Само би трябвало да повярват в качествата си и да не се отхвърлят пред дребните спънки или провали.

Описва работата си като завладяваща. За нея всеки план е трогателен по своему. И е ново предизвикателство, вълнуваща изненада и нова опция, която ти оказва помощ да не се поддаваш на рутината. „ А това ме поддържа непрекъснато дейна, тонизирана и положителна. “, споделя Велина.

Много мощен мотиватор в работата ѝ са сътрудниците, на които разчита извънредно доста и които вършат всекидневието ѝ такова, каквото е – забавно и динамично. Вдъхновява се и от позитивната атмосфера и приятна среда, в която се намира. Дори и да има сложни моменти, дружно съумяват да се оправят с усмивка и взаимна поддръжка. Така израстват като екип.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР