Желание до болка, до вик! Да даде всичко за възможността

...
Желание до болка, до вик! Да даде всичко за възможността
Коментари Харесай

Заслепени от желание! Кои зодиакални двойки живеят в плен на своите безумни страсти?

 2394a39ac16a3a1362e1d15be3ae6929 Желание до болежка, до зов! Да даде всичко за опцията да допре безценен човек. И вечността ще им бъде малко  с цел да се любуват един на различен. на тези зодиакални съзвездия поражда пристрастеност, необикновено предпочитание и неблагоразумие.

Само уединено такива любовници се трансформират до неразбираемост. Кроткото зайче се трансформира в неутолим див звяр. Те просто не могат да се отлепят един от различен. Всепоглъщащо възприятие прониква във всяка клетка на телата им и те не могат да се наситят.

Хората гледат тази двойка в неразбиране, похвърляйки след тях: „ Луди! “ Но те не се интересуват от мнението на другите, никой и нищо не ги  интересува. Защото  са един до различен, единствено пристрастеността управлява техните мисли и стремежи.

Има единствено няколко зодиакални двойки, които могат да изпитат такава неустоима пристрастеност. И те ще бъдат дружно, без да се интересуват от  обратите на ориста. Дори и след раздялата, пробвайки се в уютни и тихи връзки, още веднъж ще намерят пътя си обратно. В този океан от чувствени страсти и неизразими удоволствия.

Овен – Лъв

Сладка двойка с аромата на пикантен червен пипер. Изглежда, че нещата са несъпоставими, само че са много завладяващи.

Два амбициозни  знаци на зодиака, никой от тях не е привикнал да играе второстепенна роля. Ето за какво споровете при тях постоянно стопират единствено в леглото. И даже там те се пробват да издърпат одеялото върху себе си.

Защо са дружно? Защото стигайки до тези невероятни чувства,  един с различен, те към този момент не могат да се задоволят с елементарни взаимоотношения. Това е сходно със взаимозависимост, само че е по-силно.

Те даже могат да си дават обещание стотици пъти един на различен, че това е дефинитивно, край. Повече нищо не ги свързва и те гордо си потеглят в разнообразни направления. Но няма да минат и няколко часа, когато техните тела и души стартират да обезумяват още повече един без друг….

Рак – Скорпион

Тази двойка съумява да си  сътвори личен дребен безразсъден свят. Странен и неразбираем за другите, само че по своему комфортен за тях.

Те са добре дружно, в гневен темп на пристрастености и секрети стремежи. Само един с различен те могат да си разрешат да осъществят всичките си секрети мечти и да не се опасяват от осъждане  на колегата.

Скорпионът е неуморен в любовните милувки, Ракът също се отдава до дъно,  като се грижи най-вече за удоволствието на обичания човек. В  друга връзка, с по-малко темпераментни сътрудници,  те потискат желанията си, опитвайки  се да успокоят демоните в тях.

И тогава се освобождават всичките им скрити мечти. Те са като гладни пасажери в пустинята, страдащи от неутолима жадност. И тогава в лицето на  другия,  тези зодиакални знаци намират оазис с  кристално чиста вода и надали някой ще може да ги извади от живителната влага.

Риби – Стрелец

Случаят, когато нормалният живот се трансформира коренно един път и вечно. Когато преди този момент обичаните неща и хора към този момент нямат значение. Когато сте подготвени да дадете всичко, просто с цел да бъдете с обичания и безценен човек  още няколко минути.

Няма повече табута за тях. Те плуват на своята вълна от пристрастеност, обсипват се с милувки и си подаряват наслаждение.

Реализирайки  всички най-безумни стремежи един на различен. Когато телата им се преплитат, окончателната действителност престава да съществува. Те отплуват на особено място, където няма път за външен човек.

Рибите в тези връзки получават осъществяването на всичките си мечти в действителния живот. А Стрелецът най-сетне придобива духовна естетика.

Две самотни души, живеещи в паралелни Вселени и без съвсем никакви допирни точки, откакто се срещнат, намират безумния си парадайс.

dailyhor

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по тематиката:

Никой не може да бъде вeчно ангажиран. Всичко зависи единствено от това: На кое място сте за него!

 

Всичко е в целите. Не може да бъде безспорна истина, когато човек споделя, че няма време за вас. Той има време, просто не желае да го пожертва за вас. Помнете…

Цялата публикация

Най- всеотдайните и буйни мъже се раждат единствено под ТОЗИ знак на зодиака …

 

Искате ли да разберете кой от знаците на зодиака е най-най-верният и буен мъж? Мнозина се изненадват, когато прочетат това мнение на астролозите. Всъщност ситуацията на звездите при нашето раждане,…

Цялата публикация

Ненаситните любовници: ТОП – 3 на най-активните и буйни зодиакални знаци

 

Те не познават табута, в устрема си към нови чувства могат да разрушат всевъзможни рамки. Своята непосредственост с  колегата те  трансформират в същински карнавал на безумието. Те не знаят отмалялост, …

Цялата публикация

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР