Желаещите за еднодневен брак трябва да имат навършени 18 години

...
Желаещите за еднодневен брак трябва да имат навършени 18 години
Коментари Харесай

Зрелищно откриване на най-големия Панаир на любовта в Румъния

Желаещите за еднодневен брак би трябвало да имат навършени 18 години
Панаир на любовта под надпис " Laminor Love Wonderland " бе открит в Букурещ в навечерието на Свети Валентин. Той е най-големият по рода си в Румъния и се разгръща на повърхност от 68 000 кв. м в зала " Ламинор " (Hala Laminor).

Копие на " Портата на целувката " - монументалния отбор на световноизвестния румънски ваятел Константин Брънкуш посреща посетителите на входа. Стикери сърца с любовни послания, пръснати по пода, водят до над 30 дървени къщички, на които се продават ръчно направени какаови лакомства за 40 леи (16 лева.), парещ шоколад за 20 леи (8 лева.), плюшени сърца за 7, 10 или 50 леи (2,8, 4 или 20 лева.), подаръчни кутии с рози и бонбони за сред 55 и 200 леи (22 и 80 лева.) и доста други.

Двойките могат да " заключат " любовта си с катинари на железно алено сърце или да се снимат за спомен пред многочислените съоръжения, въодушевени от Свети Валентин.
Снимка: Българска телеграфна агенция
Началото на празничната стратегия довечера сложиха Аделина и Богдан от цирк " Метрополитан ". Те приковаха вниманието на публиката, до момента в който изпълняваха акробатичен номер на огромно алено сърце във въздуха.



Последва гала, на която заместник-кметицата на бранш 3 Eлена Петреску венча 20 двойки. Влюбените получиха алегорични грамоти. Първи под венчилото минаха Мариану и Теодора.
 Снимка: Българска телеграфна агенция
" Те ще бъдат брачен партньор и брачна половинка за 24 часа. Ще имат брак за един ден. Макар да нямат юридическа стойност, сватбите са същинска подготовка за тези, които ще създадат огромната крачка. Това е като тест. Пожелавам им да го преминат сполучливо, а по-късно да сключат и същински брак ", сподели пред публиката Елена Петреску.
 Снимка: Българска телеграфна агенция
Церемонии ще има всеки ден от 18:30 ч. до 16 февруари. Желаещите за еднодневен брак би трябвало да имат навършени 18 години и да се записват в платформата, отдадена на този миг, на уеб страницата на панаира.
 Снимка: Българска телеграфна агенция
В рамките на събитието ще се организира и най-голямото сватбено ревю в Румъния. От 23 до 25 февруари посетителите ще могат да намерят на едно място всичко належащо за най-специалния ден в живота си.

Вечерите ще бъдат непокътнати за концерти на известни румънски актьори, а на 28 февруари ще има празненство за двойки, отпразнували 50 години от сватбата си.
 Снимка: Българска телеграфна агенция
Панаирът ще бъде закрит на 3 март с " Girls Night Out ". Входът за събитието е безвъзмезден.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР