Желаещите да се включат в състезанието Red Bull Moreni Challenge

...
Желаещите да се включат в състезанието Red Bull Moreni Challenge
Коментари Харесай

Започна регистрацията за надбягването по морените на Витоша

Желаещите да се включат в надпреварата Red Bull Moreni Challenge към този момент могат да се записват в уеб страницата на събитието. Таксата за присъединяване е 30 лв., като записването ще продължи до 6 юни.

В основата на предизвикването е най-хубавият български играч в скайрънинг сериите Кирил Николов-Дизела. Събитието ще се организира на 9 юни от 10.00 часа по морените в местността " Златните мостове " във Витоша.

В надпреварата ще могат да вземат участие единствено пълнолетни лица. В таксата са включени застраховка, тениска, енергийна поддръжка и вода.

" Планината ще чака всички спортисти, ориентировачи, катерачи, фрийрънъри и опитни рискови спортисти, които имат освен физическа подготовка, само че и са подготвени да изпитат издръжливостта на душeвността си ", оповестиха уредниците.

Състезанието е с всеобщ старт, като всеки участник би трябвало да се оправи самичък, без да разчита на външна помощ. В взаимозависимост от броя на участниците ще бъдат образувани квалификационни потоци от най-много 50 души.

Сред наложителната екипировка е носенето на маратонки или подобаващи обувки с грайфер, според от метеорологичните условия.

Организаторите прецизираха, че не носят отговорност при възможни произшествия. Медицинският екип резервира правото си да приключи присъединяване на играч, в случай че реши, че физическото му положение не му разрешава да продължи конкуренцията.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР