Желаещите да се развиват във финансовата сфера служители могат да

...
Желаещите да се развиват във финансовата сфера служители могат да
Коментари Харесай

ТОП работодатели на седмицата

Желаещите да се развиват във финансовата сфера чиновници могат да избират сред няколко компании, както локални, по този начин и интернационалните. Част от тях в този момент започват активност, а други са към този момент открити на пазара. Адвокатски адвокатски фирми, фитнес клубове и компании за асортимент на личния състав също търсят нови чиновници.

T and T Global LTD



Компанията е основана в България през 2012 година В началото в нея работят 20 чиновници, с цел да доближат към днешна дата над 100 професионалиста във финансовата сфера. Ние имаме вяра, че огромното преимущество е вярното отношение към нашите чиновници. Правим всичко допустимо за обезпечаването на положителна работна среда, където нашите чиновници да получат най-хубавото образование, с цел да бъдат сполучливи в своята работа. Компанията подтиква своите чиновници с доста положителни бонуси и комисионни. Ако сте положителен, деятелен и стимулиран да работите настойчиво за високи резултати и желаете да се присъедините към екип, от който ще бъдете значима част и желаете да подобрите уменията и знанията си – това е вярното място за вас!

Вижте свободните позиции на T and T Global LTD

Адвокатско сдружение Георгиев, Тодоров и Ко.



Основана през 1991 година, „ Георгиев, Тодоров и Ко. “ е една от първите български юридически адвокатски фирми в страната. Към момента сме е едно от най-големите адвокатски сдружения в България, за което работят 7 колегата и 52-ма юриста, които постоянно са били горди от опцията да дават отлични юридически услуги на своите клиенти. Успешната дългогодишна и ефикасна процедура на адвокатската фирма я слага на челни позиции в региона на корпоративното и комерсиално право, със специфичен акцент върху финансовия бранш, непознатите вложения и приватизацията.Адвокатите, които работят в компанията са отлични специалисти в региона, в която практикуват. Преди да бъдат назначени като съдии в Първоинстанционния Съд и Европейския Съд в Люксембург, Теодор Чипев и Александър Арабаджиев са съдружници във компанията. Александър Кацарски, който е старши съучастник в „ Георгиев, Тодоров и Ко. “ е член – съдия според Вашингтонската Конвенция към Международен център за споразумяване на капиталови разногласия, назначен от държавното управление на Република България. „ Георгиев, Тодоров и Ко. “ има специалисти във всички области на правото, в това число Европейско право, финансови пазари, корпоративно право и застрахователно право. Членове на сдружението са издали учебници и писания в региона на Европейското право, Международен арбитраж, Корпоративно право и Корпоративно ръководство, Несъстоятелност и Административно право.

Вижте свободните позиции на Адвокатско сдружение Георгиев, Тодоров и Ко.

Сдружение Спортен клуб Пулс



Pulse Fitness е доста повече от фитнес зала – ние го назоваваме lifestyle клуб – място, на което можете да постигнете по­добро положение на тялото и духа и в това време да създадете персонални и бизнес контакти. Имаме няколко хиляди удовлетворени клиента и броя им се усилва всеки ден, тъй като за разлика от всички други фитнеси, ние следваме освен трендовете и нововъведенията в международен мащаб, само че и самостоятелните стремежи на нашите клиенти. Стараем се непрекъснато да осигуряваме съвършеното обслужване, с цел да имате Вие опцията да упражнявате дейно и да релаксиране необезспокоявано. В нашите клубове ще намерите зони за силови, кардио и функционални тренировки, оборудвани по финален вик на технологията, многочислени профилирани зали за разнородни групови занимания и най-­големите в страната СПА термални зони с всички екстри. Всеки член има опция да тренира и да се съветва когато и да е с дипломиран екип от опитни лични и групови треньори, нутриционисти и спа терапевти.

Вижте свободните позиции на Сдружение Спортен клуб Пулс

Abacent personalservice GmbH



За нас най-важното е реализиране на баланс сред чиновниците и потребностите на клиента и постигане на позитивен резултат на компанията. Нашето качество е вашият триумф. Наличието на документ за качество ISO9001. Ние ще продължим да поемат спомагателни провокации и да създаваме на нови хрумвания за решения в региона на човешките запаси, с цел да се ускори пазарните позиции на компанията в тъкмо избрани бизнес сегменти.

Вижте свободните позиции на Abacent personalservice GmbH

СОФИЯ ХОТЕЛ БАЛКАН АД



Разположени сме в сърцето на София, и сме един от знаците на столицата. Част сме от Starwood Hotels & Resorts, една от най-хубавите хотелски вериги в света, към която работят 171 000 чиновници в 100 страни. Исторически забележителности, музеи, театри, кафенета, галерии, паркове, офис здания и бизнес центрове обкръжават София Хотел Балкан, оазис на разкош и гостолюбие. Обграждаме нашите посетители с изтънчено и безупречно обслужване. Нашият личен състав е добре подготвен и ще Ви спомага с каквото може, с цел да станете и Вие експерти. Ако желаете да предоставяте ★★★★★ обслужване, заповядайте при нас.

Вижте свободните позиции на СОФИЯ ХОТЕЛ БАЛКАН АД

КЛЕР-Д ЕООД



Компанията е част от SmartName и има за цел да донесе на клиентите всеобхватно и качествено онлайн търсене от страна на потребителите. Посочва най-хубавите рекламодатели. kler-d.com предлага на клиентите детайлно търсене и опция навреме да намерят, това, което търсят с допустимо минимум кликвания.

Вижте свободните позиции на КЛЕР-Д ЕООД

Top Skills Recruitment Ltd.



“Top Skills Recruitment” е българска организация за асортимент на личен състав, основана от експерти с дълготраен опит в аутсорсинга и IT бранша. Нашата задача е да открием най-хубавото в нашите претенденти, с цел да получат най-желаната от тях работа и в това време да предоставяме висококачествени услуги на нашите клиенти. Компанията е профилирана в намирането на многоезични гении от Европа и други континенти за нашите световни клиенти в редица браншове като: аутсорсинг, IT, финанси, продажби, маркетинг и други Нашите “Top Skills” консултанти приказват най-малко един главен европейски език дружно с британския. Опитът и достиженията ни в привличането на гении е с потвърден триумф пред нашите клиенти. Офисите ни се намират в София и Благоевград - стратегически местоположения, посредством които се свързваме с нашите сътрудници, клиенти и претенденти на локално и интернационално равнище. Благодарение на нашия нетрадиционен и другарски метод за другарство с хората, ние израстваме бързо и се целим към положителни резултати по отношение на претенденти и клиенти.

Вижте свободните позиции на Top Skills Recruitment Ltd.

ISOPLUS BG



Вярваме, че развиването на нашите действия може да се реализира единствено посредством редом израстване на фрагментите в нашата компания, само че и посредством напредъка на обществото, в което работим. „ ISO PLUS” се грижи за по-успешното угаждане на упованията на всички заинтригувани страни (клиенти, чиновници, общественост) по уравновесен метод в интерес на обществото и на компанията. Затова „ ISO PLUS” е заложила Дружествената обществена отговорност като неделима част от стратегическото й обмисляне, инвестирайки във фирмен мендижмънт, обществени действия и екологични проблеми.

Вижте свободните позиции на ISOPLUS BG

Строителен магазин - ОБРАЗЦОВ ДОМ



Компанията отвори порти в Пловдив, кв. Христо Смирненски, в комплекса, където се намира магазин "Т маркет ". Продуктовата гама строителни материали и артикули за бита включва - ВиК и Електроматериали, обзавеждане и съоръжение за баня, фаянс, теракота, необятна гама материали за строителство и строителни поправки. Строителен хипермаркет Образцов Дом ще задоволи оптимално потребностите на Клиентите, изключително в този западен регион на града. Удобен е за посещаване както от Смирненски, включително отвъд прелеза на Пещерско шосе към Бунарджика, по този начин и от Младежки рид, Кючук Париж, Южен, Коматево, парк Отдих и Култура, Прослав и така нататък

Вижте свободните позиции на Строителен магазин - ОБРАЗЦОВ ДОМ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР