Желаем да бъде изслушан г-н Зеленски в българския парламент, но

...
Желаем да бъде изслушан г-н Зеленски в българския парламент, но
Коментари Харесай

Никола Минчев: Въпросът с присъствието на Митрофанова е от интерес за достойнството ни

Желаем да бъде изслушан господин Зеленски в българския парламент, само че считаме, че за първото тържествено церемониално съвещание не е уместно. Разбрахме се на първия председателски съвет да обсъдим въпроса и да вземем решение. Мисля, че има болшинство да се случи. Това съобщи пред публицисти определеният за депутат от " Продължаваме промяната " Никола Минчев.

По тематиката с военната помощ за Украйна Минчев уточни, че партията е подготвена да поддържа такава концепция, само че посочи, че първоначално би трябвало да се видят какви ще са съответните текстове.

По други въпроси някогашният ръководител на 47-ия парламент посочи, че от Политическа партия не вземат участие в договарянията с контактната група, която бе препоръчана от Борисов.

Минчев сподели още, че не споделя мнението на президента Радев, че партиите сега се занимават с други неща, които не са в полза на българските жители.

Въпросът с наличието на госпожа Митрофанова е от интерес за достолепието на българската страна, тъй че това изрично не е непряк въпрос за обществото, изясни той.

Минчев акцентира, че от ПГ на Политическа партия няма да поддържат държавно управление на малцинството на ГЕРБ, заявявайки ясно, че партията е " единна " по този въпрос.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР