Жегата все още не е дошла, но чалга звездите бързат

...
Жегата все още не е дошла, но чалга звездите бързат
Коментари Харесай

Тази чалга фурия вече е трудна за разпознаване

Жегата към момента не е пристигнала, само че чалга звездите бързат да захвърлят облеклата и да покажат гола плът. Такъв е казусът с Емануела, която на последното си присъединяване в столицата излезе да пее единствено по сутиен. 

Навън времето беше извънредно, изсипа се проливен дъжд, съпроводен с гръмотевици, само че на Емануела очевидно по никакъв начин не й е било тъмно и студено, откакто реши да излезе гола на сцената. Но си е имало причина - да покаже чисто новите си силиконови гърди. 

Чалга фурията закова всички погледи към себе си, откакто се появи по бял сутиен на последното си присъединяване. Оказа се, че пазвата й е набъбнала с още няколко кубика. Това е следващата такава намеса на пайнерката, която ще мине даже Джулиана Гани по брой пластични интервенции на гърдите. 

Силиконът на Емануела все й се коствал малко и допълвала кубиците след всяка поредна намеса. Този път много се е оляла и може да се каже, че към този момент е най-големите гърди измежду чалга певиците. 

От няколко седмици певицата е предходна още веднъж в тима на русокоските. Това се случи след раздялата с Мартин Николов - Елвиса, само че осведомени издават, че сега има любовник, който я обсипва със скъпи дарове, пишат от Шоу Блиц.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР