Жегата е заплаха не само за нашето здраве, но и

...
Жегата е заплаха не само за нашето здраве, но и
Коментари Харесай

Как да предпазим телефона си в жегата?

Жегата е опасност освен за нашето здраве, само че и за редовността на мобилния ни телефон.
Експерт предизвести, че някои типове акумулатори могат да се възпламенят при излагане на високи температури, даже и когато мобилното устройство се съхранява в джоба.
Всички мобилни телефони са подробно тествани за работа в рискови  условия, а някои от тях даже разполагат с функционалност за автоматизирано изключване, когато температурата е висока.
За да предпазите телефона си от жегата, е належащо да регулирате авансово настройките му: намалете равнището на бляскавост на екрана, изключете Bluetooth-а и GPS-а, отменете автоматизираното актуализиране на приложенията. Тези дейности освен ще спасят устройството, само че и ще му разрешат да се разрежда по-бавно.
 Колко постоянно би трябвало да чистите телефона и кейса си? Колко постоянно би трябвало да чистите телефона и кейса си?
Чистенето на телефона е също толкоз значимо, колкото и почистването на други повърхности. Според разнообразни изследвания всеки човек ревизира...
При риск от прегряване не излагайте телефона си на директна слънчева светлина. Премахнете всичко (панели, калъфи), което пречи на циркулацията на въздуха, изключете ненужните приложения. Не използвайте устройството при температура над 35 градуса.
При прегряване на телефона не се опитвайте да го охладите бързо. Оставете го на хладно място като изключите всички приложения и мобилния интернет. За всеки случай си коства да включите антивирусната стратегия след охлаждането на устройството: прегряването може да е обвързвано и със злоумишлен програмен продукт.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР