Жега на сцената в в Пловдив! Десетки желаещи се явиха

...
Жега на сцената в в Пловдив! Десетки желаещи се явиха
Коментари Харесай

Калашника гръмна В Пловдив, десетки търсят слава на кастин...

Жега на сцената в в Пловдив! Десетки искащи се явиха на предварителният кастинг на " България търси гений " в Дома на културата " Борис Христов " под тепетата.

„ Един от тях бе Петър Янков от село Чоба. 18-годишният юноша си има прякор " Калашника ". Той искаше да трогне журито с хип-хоп танц. За повторно се явява в надпреварата.



Четири години е бил танцьор в " Пайнер ". Танцувал е в клубове паралелно до артистите Наско Ментата и Милко Калайджиев. Учи за механик. " От дребен танцувам. Баща ми и чичо бяха срещу, само че послушах вътрешния си глас и пристигнах ", съобщи за " Марица " Янков.

Друга ефектна кандидатка бе Ана Мария Георгиева.



Красавицата пристигна с персоналния си коафьор, който я надъхваше за победа в допълнение. Тя бе с ефектна рокля, а върху главата си имаше диадема с кристали и камъни. Върху устните бе поставила брокат. Тя изненада всички от журито с бели денс. От 10 години се занимава с сходно изкуство. Ако завоюва огромната премия ще влага парите в отварянето на танцова школа по бели денс.



Следващият участник за популярност бе 33-годишният Иво Начев от Пловдив. Той живее във Финландия, а преди е бил и в Холандия. Пял е друг жанр музика - рап, регетон и денс хаус. Завършил е мода, само че желае да се занимава с музика.



Чак от Етрополе пристигна Никол. Кандидатката живее от години в Италия и се занимава със счетоводство. Тя съобщи, че ще трогне журито с ария на Еминем. Ако завоюва премията, ще вложи средствата в създаване на подслон за бездомни кучета.



51-годишната Николинка Станчева пък репетираше преди кастинга от национална песнопойка. Тя искаше да впечатли журито с песента " Янкин брат ".



Най-колоритни бяха смолянската група " Фен ". Четири девойки - Рая, Виктория, Йоана и Вероника, облечени в национални носии бяха приготвили танц, комбиниран с художествена гимнастика. Техният клуб е основан преди четири години. Сега началник е Райна Димитрова, която им вдъхваше кураж преди явяването си пред журито.



От Долината на розите - град Казанлък, дойде Габриела Жекова. Спонтанно решила да се яви на кастинга, а решението взела когато пътувала към морето. Тя бе подготвила ария, съчетаваща фолклор и поп музика.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР