Jeannie Mai отрича да е пазила дъщеря си, Monaco, далеч

...
Jeannie Mai отрича да е пазила дъщеря си, Monaco, далеч
Коментари Харесай

Jeannie Mai отрича да е пазила дъщеря си от Jeezy, казва, че рапърът трябва да осигури разумни мерки за безопасност

Jeannie Mai отхвърля да е " пазила " щерка си, Monaco, надалеч от отчуждения си брачен партньор, Jeezy, на фона на развода им.

Според правосъдни документи, получени от Page Six във вторник, водещата на „ Raid the Cage “, 44, твърди, че „ остава ангажирана с улеснението и насърчаването “ на присъединяване на рапъра „ Put On “ — роден като Джей Уейн Дженкинс — в Животът на 1-годишно дете.

Май съобщи в правосъдните документи, че желае да „ насърчи отворена, подкрепяща и безвредна среда за интензивно присъединяване на двамата родители “ в живота на Монако – което включва Джийзи да се увери, че всички огнестрелни оръжия са вярно съхранявани.

„ От значително значение е да се обясни, че настояването на госпожа Дженкинс за използване на рационални ограничения за сигурност, като безвредно обезопасяване и заключване на всички огнестрелни оръжия, които в предишното не са били сигурни, както и съществуването на знания и уместно подготвени болногледачи безусловно не е охраняване на вратата, а по-скоро отговорно изпитание да се даде прио...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР