“Jazz & Traditions Vol.2“ е името на новата концертна програма

...
“Jazz & Traditions Vol.2“ е името на новата концертна програма
Коментари Харесай

Пловдив ще отбележи празника на града на 6 септември с богата програма

“Jazz & Traditions Vol.2 “ е името на новата концертна стратегия на Нина Николина, която пловдивчани и посетители на града ще чуят точно на Празника на Пловдив – 6-ти септември, когато честваме и 137 години от Съединението на България.

На откритата сцена, на пл. „ Стефан Стамболов “, пред постройката на община Пловдив, от 19.30 часа, в този концерт-спектакъл  ще се срещнат традиция и актуалност, а публиката ще се наслаждения на превъзходното музикално  комбиниране на достоверен български фолклор с етно и джаз детайли, оповестяват от Общината в града.

На сцената с Нина Николина ще бъдат Калин Вельов -  барабани и перкусии, Мартин Ташев –  тромпет и вокал, Мирослав Турийски – клавишни, Таня Първанова – вокал.
В репертоара са включени новите песни от идния втори концертен албум на изпълнителката “Jazz & Traditions Vol.2 “, най-популярните песни „ Излел е Дельо “, „ Лале ли си, зюмбюл ли си “, „ Назад, обратно, моме Калино “, „ Свети Георги “, „ Пуста младост “, „ Катерино Моме “, показани в съвременен микс от етно и джаз., както и неиздадени досега български национални песни, които са погледнати по друг от обичайния метод, събиращ фолклор, етноджаз, фламенко и вокални и инструментални импровизации.

В нов аранжимент публиката ще чуе шлагер синглите на изпълнителката „ Ти “, „ Тебе да вземем “ и „ Сън “. Митове, митове, истории и обичаи, показани по съвременен
метод от гласа, който няма по какъв начин да сбъркате, чакат публиката в спектакъла от Нина Николина.

Входът ще е свободен.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР