Жасмина Тошкова, нашумяла с участието си в предишните сезони на

...
Жасмина Тошкова, нашумяла с участието си в предишните сезони на
Коментари Харесай

Жасмина ориса бебето с тунинговани мадами, които извадиха всичките си прелести

Жасмина Тошкова, нашумяла с присъединяване си в предходните сезони на „ Сделка или не ”, направи погача на четвъртото си дете Самая. Блондинката отпразнува 40 дни на бебето както повелява българската традиция. Бившата екранна партньорка на Румен Луканов разгласява фотоси от празненството в обществените мрежи и сподели какъв брой бързо е влезнала във форма. Красавицата показва дългите си крайници и модификациите си. Орисниците на Самая бяха куп силиконови хубавици, които извадиха всичките си прелести на тезгяха, видя „ Уикенд ”.
На тържеството би трябвало да има само дами, с цел да орисат бебето, а те да носят единствено сладки неща, с цел да е сладостен животът на майката и бебето. Купонът се е провел в лъскаво столично заведение, излиза наяве от фрагментите. Не са липсвали скъпа декорация и куп сладки изкушения, които кльощавите мадами съвсем не вкусили.

„ Бебе държите, а позирате като за „ Плейбой ”. Някаква несъответственост има ” - разяснява възмутена последователка на Жаси.

„ На Самая ще й върви на модификации и силикон. Безумно е да се появиш с минижуп и деколте до пъпа на детска погача. Как не могат да проумеят гостите на Жасмина, че по този начин се излагат. Тя също е с минижуп, само че най-малко гърдите й не са на показ ” – хокат моделката в обществените мрежи.

Бившата асистентка на Румен Луканов има 4 деца – баткото Зеки, сестрите му Ариа и Изабела и най-малкия член на фамилията Самая. Всичките отрочета са плод на любовта на русокоската с милионера Ариф Маджид, който държи представителството за България на няколко вериги за бързо хранене - KFC, „ Дъкин Донатс ” и огромен % от пицариите „ Домино ”. Сириецът е милионер и има задоволително финанси, с цел да гледа даже още по-голямо семейство, пък и традицията в страната му изисква децата да са най-малко четири.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР