Жасмина Тошкова, известна като асистентката от предаването „Сделка или не“,

...
Жасмина Тошкова, известна като асистентката от предаването „Сделка или не“,
Коментари Харесай

Какво става? Сексапилната Жаси от "Сделка или не" май чака... СНИМКА

Жасмина Тошкова, известна като асистентката от предаването „ Сделка или не “, сподели коремче, което даде мотив за клюки, че може би е бременна.

Чаровницата, която изчезна от родния всемирски живот и се задоми със сириеца Ариф Маджид, към този момент има три деца. Жаси и Ариф се снабдиха с дъщеричка преди пет години. През идващите две тя роди още две деца – фамилията им се усили с второ момиченце и едно момченце.

Съпругата на богаташа обаче е в забележителна форма и по нищо не проличава, че е многодетна майка. Резултатите си тя дължи на постоянните занимания във фитнеса и прецизния хранителен режим. Ето за какво наедрялото й тяло, което загадъчно се обрисува под красивата й бяла рокля, разсъни съмненията, че тя още веднъж носи бебе, написа „ Галерия “.

Преди месеци се заприказва за изневерите на Маджид, които Жаси би трябвало да търпи и да си затваря очите в името на общото богатство. Тя самата мъчно излизала на срещи с приятелки, до момента в който той постоянно разнообразявал половия си живот.

При една от забежките Жаси даже го хванала на шаблон и се изнесла от вкъщи им, само че след това разбрала, че третото дете е на път, и скрепили връзките си.

Вместо бракоразвод, евентуално са пробвали да се задържат дружно, правейки четвърто дете, гадаят околните им.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР