Жасмин живее в центъра на столицата в района около Орлов

...
Жасмин живее в центъра на столицата в района около Орлов
Коментари Харесай

Рекорд! Баба От София Кихна 480 000 Лв На Ало Измамници! Тръгна Да Тегли Още 180 Бона!

Жасмин живее в центъра на столицата в региона към „ Орлов мост “. Във съдбовният вторник телефонът й звъннал и мъж с чужд глас я помолил за подпомагане на полицията за залаавяне на ало-бандити. Измамниците работили по позната скица за помощ на Министерство на вътрешните работи. За да убедят старицата в думите си, нарушителите не са имали потребност от доста време. Те я убедили, че интервенцията е секретна, след което дамата си взела чантата и тръгнала към банката. От два клона съумяла да изтегли 420 000 лв., които предала на муле. Тъй като се изпуснала, че има още пари в трета банка, мошениците я оплели в мрежите си. Щом Жасмин се наредила на гишето и поискала 180 000 лв., служителката се усъмнила и като не получила съответно пояснение защо са й парите, подала сигнал в полицията. Така било предотвратено даването на още пари, написа „ Телеграф “.

Когато Жасмин схванала, че е излъгана, изпаднала в потрес. Не можела да повярва, че е влезнала в схемата на ало-мафията.

Съседи на жертвата споделят, че тя дълго години работела в огромна застрахователна компания и си спестявала пари. Била извънредно умна и възпитана,. Целият квартал се чуди по какъв начин са съумели да я излъгват и то с рекордна сума.

От Министерство на вътрешните работи още веднъж приканиха хората да не се доверяват на непознати и да дават пари, изключително след искане по телефона.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР