Жао Минг вижда Honor като нормална компания, на която няма

...
Жао Минг вижда Honor като нормална компания, на която няма
Коментари Харесай

Honor ще има Google услуги, вярва шефът на компанията


Жао Минг вижда Honor като естествена компания, на която няма да се постановат наказания
(снимка: Honor)

Главният изпълнителен шеф на Honor има вяра, че бъдещите устройства на компанията ще имат Гугъл услуги, излиза наяве от негово изявление за SCMP. Както е известно, китайският бранд за смарт телефони към този момент оперира без значение от Huawei.

След, всички се чудеха дали Honor ще може да конфигурира Гугъл услуги на бъдещите си телефони. Сега изпълнителният шеф Жао Минг разсейва подозренията – съгласно него, че няма причина компанията да не си партнира още веднъж с Гугъл.
още по тематиката
Honor към този момент удостовери партньорства с Intel, AMD, Qualcomm и MediaTek, само че Гугъл към момента е най-голямото име, което липсва в листата. В изявление за шефът на Honor съобщи, че двете софтуерни компании водят договаряния.

„ Не виждаме причина Съединени американски щати да постановат ограничаващи ограничения против компания като Honor. Ние просто се занимаваме с произвеждане на потребителска електроника и съблюдаваме разпоредбите на бизнеса, които се одобряват по целия свят, в това число лицензионни хонорари за потребление на непозната интелектуална благосъстоятелност, данъчни заплащания и така нататък Дори имаме специфичен отдел, чиято отговорност е да следи за спазването на регулаторните условия ”, сподели Жао Минг.

Очевидно той вижда Honor като изцяло естествена компания, против която няма смисъл да постановат наказания и е допустимо да се възстановят връзките с Гугъл. Друг е въпросът кои смарт телефони Honor могат да се смятат за нови и кои не, тъй като от това зависи дали ще поддържат GMS услуги.

Най-вероятно смарт телефоните, които са създадени от Honor без значение от Huawei, ще получат поддръжка за Гугъл услуги.  Някои характерни технологии, създадени от, е нежелателно да се употребяват в устройствата на Honor, защото законът няма противоположна мощ и е невероятно да се създадат отстъпки за тях.

Honor V40, който Honor пусна неотдавна, не включва услугите на Гугъл. Моделът е създаден до момента в който Honor беше под-бранд на Huawei и не може да се употребява с привилегии. Поне към този момент. Разбира се, допустимо е нещо да се промени в бъдеще, само че е по-верятно V40 да остане без GMS.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР