Жанета Осипова преживя едни от най-трудните снимки, които съм виждал,

...
Жанета Осипова преживя едни от най-трудните снимки, които съм виждал,
Коментари Харесай

Жанета Осипова впечатли Pavell & Venci Venc'! Плеймейтката издържала тежки снимки без да се оплаче

" Жанета Осипова претърпя едни от най-трудните фотоси, които съм виждал, без да се оплаче и един път "! Това са думи на Pavell във връзка плеймейтката, която взима основна роля в новия клип " Cash ". Песента е на Pavell & Venci Venc' и VessoU и е една в действителност предстояща колаборация!

Виж още: Едно семейство за образец: лятната отмора на Бербатов, жена му и децата

" След като към този момент VessoU подписа с Virginia Records беше ясно, че няма къде да ни избяга ", майтапи се още Pavell. Но, става известно, историята на Cash е много по-дълга. В края на предходната година Pavell и Venci Venc' се свързват с VessoU, като мотивът е един от най-успешните му планове до момента - " До мен ".

Виж още: Синьо лято в фотоси: Благой Георгиев заведе децата си на море, дребният му наследник се учи да плува

Първи Венци поздравява Веселин Николов за запаметяващия се бийт. Само няколко часа по-късно той получава ненадейно известие и от Павел с предложение за колаборация. Е, през днешния ден, в разгара на лятото резултатът е реалност - съвременно звучене, логичен текст, впечатляващ клип. 

Виж още: Мона Гочев отпразнува блага годишнина от сватбата, показа кадър

" Cash е ария за оня детайл от съществуването ни, който хората преследват непременно, без да осъзнават, че той е просто средство за оцеляване, на което робуваме повече в сравнение с би трябвало. Радваме се, че успяхме да осъществяваме първи план с едно от най-талантливите момчета в близост ", споделят Pavell & Venci Venc’.

Виж още: Бати стана тати преди 10 месеца! Дъщеричката на Криско с празник, вижте чаровното хлапе!

" Cash е ария за оня детайл от съществуването ни, който хората преследват непременно, без да осъзнават, че той е просто средство за оцеляване, на което робуваме повече в сравнение с би трябвало. Радваме се, че успяхме да осъществяваме първи план с едно от най-талантливите момчета в близост. “, споделят Pavell & Venci Venc’.

Виж още: Да си майка на 19 година! Как се промени Биляна Лазарова и за какво купува на бебето първокласни облекла

Жанета Осипова е " боядисана " в златисто за фотосите на песента и точно нея виждаме на основната визия на плана. " Обичам ви и се гордея, че сте мои другари и сте НАЙ ", написа тя.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР