Жанета е преминавала край 8-етажния блок в Пловдив, когато изолацията

...
Жанета е преминавала край 8-етажния блок в Пловдив, когато изолацията
Коментари Харесай

Две жени и дете на косъм от трагедия по време на бурята в Пловдив

Жанета е прекосявала край 8-етажния блок в Пловдив, когато изолацията от него се свлича и част от нея пада в двора на детска градина, а другата на тротоар пред нея.

„ Това да го видиш всичкото по какъв начин се свлича, е доста ужасно. Мислих, че ще ме затисне и ще ме утрепе. Бурята беше толкоз мощна, че крачка напред и три обратно “, споделя пред GlasNews.bg Жанета.

Нина Тодорова също се е разминала на косъм от това изолацията да падне върху нея и 6-годишния й наследник.

„ В мига, в който пада, той се изпищя, почна да реве и се качихме и прибрахме и детето беше в потрес “, споделя майката на детето Нина Тодорова.

Директорът на детска градина „ Кремена “ Борислава Вичева описа, че по това време в двора играят деца. Заради бурята те са били прибрани.

Изолацията на блока е сложена преди месец. Според хората обаче дюбели за закрепване липсват.

„ Радвам се, че няма потърпевши. Още на следващия ден от общинската компания Чистота ще бъде почистено мястото и се надявам да няма счупени детски уреди “, добави кметът на регион „ Тракия “ Костадин Димитров.

Над 50 са постъпилите сигнали след бурята, която се развихри в късния следобяд в Пловдив. Те са най-вече за паднали дървета в разнообразни елементи на града. 13 дървета са се стоварили върху коли.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР