Жандармерията влезе днес в трите пострадали от наводнението села в

...
Жандармерията влезе днес в трите пострадали от наводнението села в
Коментари Харесай

Жандармерия охранява трите бедстващи села в Карловско

Жандармерията влезе през днешния ден в трите потърпевши от наводнението села в Карловско. В Богдан, Каравелово и Слатина към този момент патрулират първите екипи. Засиленото  полицейско наличие там е по решение на Министерство на вътрешните работи поради покачвания риск от осъществяване на обири и похищения в необитаеми домове или на техника и гориво от машините, които работят на място. Това заяви в Карлово комисар Костов, шеф на отдел в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив.



Общият брой на жандамеристите, които ще охраняват Богдан, Каравелово и Слатина е 50, чиновниците ще патрулират с общо 25 автомобила. През деня във всяко обитаемо място ще има по един екип, в тъмната част на денонощието те ще са три.

Екипите ще патрулират с нараснало внимание през почивните ни, когато се чака засилено наличие на доброволци. Жандармеристите ще работят като контролно-пропусквателни пунктове, те ще ревизират влизащите автомоби и лицата в тях. Водачите ще бъдат насочвани къде да паркират колите, тъй че да не пречат на багерите и камионите, които работят там.



Досега няма сигнали за обири и похищенията в бедсващите села, съобщи комисар Костов.

Жандармерията ще остане в Богдан, Каравелово и Слатина до отпадане на е нуждата от нейното наличие там.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР