Жандармерията тази година отново ще пази масивите с череши. Целта

...
Жандармерията тази година отново ще пази масивите с череши. Целта
Коментари Харесай

Полиция и жандармерия ще охраняват масивите с череши

Жандармерията тази година още веднъж ще пази масивите с череши. Целта е да не се позволяват крупни обири и разпра. Акцията стартира на 1 юни, като в първичния стадий в защитата на черешите ще се включат и служители на реда от кюстендилската дирекция, подпомагани от граничните чиновници, а по-късно, в пика на брането на череши, към тях ще се причислят и чиновници на жандармерията.
„ Когато се организира такава профилирана интервенция се следи понижаване на нарушаванията на публичния ред и други престъпни закононарушения. Тук приказваме за защита на селскостопанската продукция, само че това довежда и до понижаване на общите закононарушенията, които се правят на територията на профилираната полицейска интервенция “, съобщи ком. Васил Паргов, който е шеф на Отдел „ Охранителна полиция ".
„ Винаги могат да се чакат похищения. От десетина години ни оказва помощ наличието на жандармерията в това направление. Това работи превантивно на хората и кражбите понижиха “, разяснява Олег Алексиев, който е един от производителите в Кюстендил.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР