Жандармерията, БАБХ, Икономическа полиция и ГДНП извършват акция в село

...
Жандармерията, БАБХ, Икономическа полиция и ГДНП извършват акция в село
Коментари Харесай

Спецакция край София! Кои са братята, които нямат страх от полицията?

Жандармерията, БАБХ, Икономическа полиция и ГДНП правят акция в село Антон. Действията им са свързани с двама братя - земеделци, които съгласно локалните основават проблеми и ги заплашват.

Както GLasNews ви заяви, че точно там бе погубен по жесток метод пастирът Иван Доганов от Копривщица. Точно въпросните братя са арестуваните и за това действие.

Има седем тъжби против братята. Последните три са от служители на реда за жестоко отношение и експанзия. Дончо Петров е привлчен от прокуратурта в качеството на обвинен по водено досъдебно произвеждане за осъществено ликвидиране, а брат му Красимир е арестуван към този момент единствено за 24 часа, като се обяснява съпричастността му към тежкото закононарушение.

Сега ще се ревизира по какъв начин са отпускани дотации на братята и дали са усвоявали европейски средства. Затова в акцията взе участие БАБХ, предава Нова тв.

Започва сложна инспекция за дейностите на районното ръководство в Антон и управлението, в случай че се наложи, ще се разпитва и кметът на селото.

По всички тъжби до момента от Районната прокуратура в Пирдоп са отказвали да образуват досъдебни производства.

Акцията ще продължи най-малко седмица със засилено полицейско наличие, като задачата е да се обезпечи спокойствието на локалните поданици.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР