Жандармерия влезе в квартал Кармен в Казанлък тази сутрин. Претърсват

...
Жандармерия влезе в квартал Кармен в Казанлък тази сутрин. Претърсват
Коментари Харесай

Масово меле между 200 души в ромската махала на Казанлък завърши с едва 3 ареста

Жандармерия влезе в квартал " Кармен " в Казанлък тази заран. Претърсват се адреси за противозаконни артикули или опиати, съобщи радио Стара Загора.

До влизането на органите на реда в ромската махала се стигна след всеобщ пердах. По данни на поданици, в безредиците са взели участие към 200 души.

Сигналът за всеобщото сборичкване в квартал " Кармен " е получен малко след среднощ, потвърдиха от ОД Министерство на вътрешните работи - Стара Загора. На място са изпратени сили на районно управление (на МВР) Казанлък и ОДМВР Стара Загора. При опита на полицията да потуши напрежението, против униформените са полетели дървета и камъни, по тази причина и се наложило намесата на жандармерията.

Оказана е здравна помощ на 3 лица с повърхностни пострадвания, след което същите са освободени от ЦСМП. Нанесени са вреди на коли на поданици от квартала, допълниха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Към момента няма напрежение в квартала, твърдят от полицията и прецизират, че няма потърпевши чиновници на Министерство на вътрешните работи.

По случая в районно управление (на МВР) Казанлък са арестувани трима.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР