Жандармерия и полиция търсят момченце от стражишкото село Николаево, което

...
Жандармерия и полиция търсят момченце от стражишкото село Николаево, което
Коментари Харесай

Бебето, което изчезна мистериозно в Търновско, е на 1,5 г. Жандармерията го издирва

Жандармерия и полиция търсят момченце от стражишкото село Николаево, което е в неопределеност от вторник вечерта. Момчето изчезнало от вкъщи си в селото, където за малко било оставено без контрол. То е на година и шест месеца и околните му не знаели нищо за него часове наред, след което се обадили за помощ на тел. 112, оповестява " Канал 3 ".

``
реклама

Веднага екипи на полицията и жандармерията от В. Търново и Г. Оряховица били пратени в Николаево. Те са претърсвали околните местности цяла нощ, само че и до късния следобяд на 23 октомври от момченцето няма и диря. В акцията за търсене на мистериозно изчезналото хлапе са се присъединили и локални хора дружно с доброволци и огнеборци от Стражица. Наложило се пожарникари да осветяват избрани сектори в селото, които били претърсвани, както и бунар.

Разследването се организира под наблюдението на Районната прокуратура в Горна Оряховица. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 182 алинея 1 за неупражнен надзор и неположени грижи за детето. Предвиденото от закона наказване е до три години затвор и публично неодобрение.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР