Жандармеристи иззеха 72 огнестрелни оръжия от дома на Ален Делон

...
Жандармеристи иззеха 72 огнестрелни оръжия от дома на Ален Делон
Коментари Харесай

Арсенал в дома на Ален Делон: 72 оръжия и 3000 боеприпаса

Жандармеристи иззеха 72 огнестрелни оръжия от вкъщи на Ален Делон в Души. Според информацията, оповестена от Le Parisien и доказана от прокуратурата в Монтаржи на идващия ден, въпросните огнестрелни оръжия са били стрелкови и колекционерски.

Макар да е известно, че 88-годишният артист има стрелбище в парцела си, прокурорът в Монтаржи, Жан-Седрик Го, разгласи в известие за пресата, че Ален Делон не е " имал позволение, което да му разрешава да има огнестрелно оръжие ".



Претърсването е осъществено предходната седмица, след отчет на съдията по наставничество от 8 февруари, когато законният представител на Ален Делон е отбелязал съществуването на огнестрелно оръжие в Души.

Това довело до следствие за " нелегално предпазване, придобиване и владеене на оръжия от категории А, В и С ".

Съдът евентуално е решил да предприеме дейности и да задържи тези оръжия надалеч от притежателя им, с цел да предотврати и най-малкия риск, като се има поради нежното здравословно положение на Ален Делон и напрежението сред трите му деца.



В изявление за списание ELLE преди няколко дни Анушка Делон съобщи, че братята ѝ Антъни и Ален-Фабиен " се разхождат въоръжени из къщата ", мислейки си, че са " в Дивия Запад ".

По-големият от братята незабавно отвърна на удара, като написа в Инстаграм: " Прекарахте лятото в пукотевица с глог с обичания си, някогашен началник на защитата в Души, преди най-сетне да донесете оръжието вкъщи в Женева като спомен от баща. За човек, който ненавижда оръжията, ти изглеждаше доста смела и способна. Що се отнася до мен, аз от дълго време стопирах да нося оръжие ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР