Жана Бергендорф тъне в нищета, след като така и не

...
Жана Бергендорф тъне в нищета, след като така и не
Коментари Харесай

Жана Бергендорф тъне в нищета, търси си печалбата от фалиралата Национална лотария от Черепа

Жана Бергендорф тъне в мизерия, откакто по този начин и не получи цялата сума от „ извоюваните “ 250 000 лева от банкрутиралата Национална лотария.

Оказа се, че гласовитата преносима проблематика е получила единствено първоначален транш от 50 хиляди лв., с които погасила остарели отговорности към кредитори, дилъри, платила образованието в влиятелен лицей на другарка и направила ария и по този начин дребната сума била небрежно прахосана.

След това, Жана почнала да желае пари от другари
и познати с увещанието, че скоро ще има превод и ще се разплати. Уви, излъганите хора осъзнали, че превод няма да има, откакто тя бързо спряла да подвига телефона си.

Попарените решили да се саморазправят, само че когато отишли в боксониерата ѝ в Пазарджик, открили, че от нея няма  " ни новина, ни кост "!  Преместилата се краткотрайно на морето Бергендорф, заработвала в нискобюджетен пиано бар, като пеела против непретенциозен хонорар с цел да изплаща заемите си към другари.

Ексфакторката, разказвала на познати, по какъв начин ще съди Васил Божков за финансова машинация. Зли езици настояват, че има загадка фейсбук група от излъгани печелбари, които ще търсят правата си от далаверата на десетилетието в Страсбург.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР