Жана Бергендорф може да лежи в затвора до 5 години

...
Жана Бергендорф може да лежи в затвора до 5 години
Коментари Харесай

Жана Бергендорф крещяла в несвяст: Ще умра като Ейми Уайнхаус!

Жана Бергендорф може да лежи в пандиза до 5 години поради вандалските си прояви в жилището на своя другар. Това сподели информация на " България Днес " в Наказателния кодекс.

38-годишната изпълнителка отишла с другар на посетители в столичния квартал " Овча купел ". Около 4 часа сутринта двамата почнали да буйстват и да чупят мебелите в непознатия дом. Домакинът подал сигнал, а служители на реда посетили адреса и задържали Жана и приятеля й. Образувано е бързо произвеждане за безчинство.

" Ти знаеш ли коя съм? Аз съм Ейми Уайнхаус, тя е в мен и ще свърша като нея! ", крещяла в несвяст Жана. Спътникът на Бергендорф е бил човек, който също като нея си падал по опиатите, а двамата постоянно се мотаели в клубовете, в които тя пее " за жълти стотинки ", настояват околните й.

" Жана влиза в профилирани заведения, където я детоксикират, и като излезе, се стартира отново същата история. Едва ли ще се откаже, невероятно й е ", споделят хора от обкръжението й.

Певицата има правосъдна история. През 2016 година Жана беше упрекната за ръководство на лек автомобил след приложимост на наркотични субстанции. " Наркотиците станаха за мен повече от другари. Намирах отдушник. Когато ги взимам, всички ме обичат, и аз тях. Нещо, което не срещнах в живота си ", твърди изпълнителката на " Самурай " преди две години.

В гафа си с злополуката и опиати Жана се размина единствено с административна санкция, което е цяло знамение. Този път обаче Бергендорф може да потърка наровете в пандиза в Сливен до 5 години. Тук е значимо да се подчертае, че присъдата й, в случай че, несъмнено, има такава, ще бъде избрана въз основата на материалните вреди, които е нанесла. Ако се окажа, че Жана е потрошила скъпи и скъпи предмети, то това не би било никак добре за нея и я грозят до 5 години решетки. В противоположен случай, в случай че вредите са маловажни, тя ще бъде съдена по по-лекия член от Наказателния кодекс, който гласи, че в маловажни случаи наказването е отнемане от независимост до шест месеца или санкция от 100 до триста лв. за този, който унищожи или повреди незаконно непозната движима или недвижима движимост.

По принцип остарялото нарушение би следвало да бъде взето поради от съдиите, само че не и в този случай. Тъй като Бергендорф има единствено административно наказване, районните магистрати в столицата няма да вземат поради това, че е аварирала надрусана и с опиати в себе си. Това не значи обаче, че няма да я пратят най-малко за няколко месеца зад решетките този път.

В момента Жана няма сериозен другар, а синът й Леон е на грижите на брачна половинка й Стефан. Момчето към този момент е на 18 години. Роден в Дания, Леон живее там до 4-годишна възраст с татко си, тъй като малко след появяването му на бял свят родителите му се развеждат. Първите думи Леон изрича пред татко си и баба си на британски и датски. Младежът постоянно идваше в България, само че с днешна дата Жана е сама. Според околните й от дълго време се отказала да се бори за себе си.

" Моят живот няма необикновен смисъл. Господ ми е дал глас, само че дали ще оцелея сама, не знам. Вярно е, че съм претърпяла принуждение. Мама ме заряза в сиропиталище шест години. Бях измъчвана от дете, а любовниците на майка ми ме шамареха всекидневно ", призна ни певицата в изявление.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР