Жана Бергендорф, която в момента се гласи за Евровизия, само

...
Жана Бергендорф, която в момента се гласи за Евровизия, само
Коментари Харесай

Скандална мълва: Жана Бергендорф била пред самоубийство, спала 3 месеца в автомобил заради шокиращ инцидент!

Жана Бергендорф, която сега се гласи за „ Евровизия ”, единствено преди няколко месеца е била пред самоубийство. Певицата била изцяло разорена, нямала работа, пари, даже покрив над главата си. Била изцяло обезверена и признавала, че към този момент не й се живее, написа " Уикенд ", без да се базира на съответен източник.

До Нова година Жана безусловно се чудеше къде да спи ”, издадоха познати на скандалната певица. След раздялата с продуцентката Саня Армутлиева в края на лятото на 2017-а тя останала без никакви задължения. Заради тотално сринатия й имидж никой не желал да работи с нея. Опитала сама да се менажира, само че не се получило и за няколко седмици останала без пукната стотинка.
Макар да се хвали, че е в съвършени връзки с някогашния си мъж Стефан, той също й отказал помощ . Певицата нямала пари за наема на жилището, в който живеела, по тази причина се наложило да се изнесе. „ По това време Жана имаше някакво гадже, което държеше стая в общежитие в Студентски град. Пренесе се да живее при него ”, описаха хора от обкръжението на звездата. Тя спяла в общежитието „ нелегално” и всякога се чудела по какъв начин да се промъква около портиерите, които нямат право да я пускат в стаите за цяла нощ. Хората проявявали схващане и се правели, че не я виждат, само че това било извънредно оскърбление за изпълнителката на „ Самурай”.
На моменти тя изпадала в толкоз дълбока меланхолия, че не желала даже да влиза в общежитието и оставала да спи в колата си . Най-лошо станало, когато се разделила с въпросното гадже от Студентски град. Тогава към този момент Бегендорф останала безусловно на улицата. Започнала да звъни на другари, с цел да ги моли да я приберат най-малко за една нощ. Много от тях обаче непосредствено й отказвали. По-късно певицата споделя, че се усеща предадена от приятелите си. Вероятно е имала поради точно този миг от живота си, в който мъчно е намирала човек, който да й подаде ръка за помощ. Един от дребното, на които е разчитала, бил младият реализатор Мойсей, само че даже и той не постоянно имал опция да й помогне.
Колата станала непрекъснато нейно жилище, а кранчето с парите изцяло пресъхнало. Каквото успявала да завоюва, отивало за опиати . Най-лошо ставало, когато певицата мислела за сина си Леон. Не е ясно къде е детето сега, само че се допуска, че е при баба си в Дания. Спомняйки си за него, Жана по този начин се отчайвала, че обмисляла да постави завършек на живота си. „ Истинско знамение е, че при всичко, през което мина, не се самоуби ”, считат нейни сътрудници.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР