Жана Бергендорф, която се оказа в ареста за хулиганство вчера

...
Жана Бергендорф, която се оказа в ареста за хулиганство вчера
Коментари Харесай

Трябва й помощ! Жана Бергендорф крещи на полицаите: Знаеш ли коя съм?! Аз съм Ейми Уайнхаус и ще свърша като нея!

Жана Бергендорф, която се оказа в ареста за безчинство през вчерашния ден и може да получи до 5 години затвор, няма потребност от " кафеза ", а от лекуване. Тя в действителност се нуждае от незабавна психиатрична помощ, уверени са нейни близки, а и служителите на реда, които са контактували с нея.

Певицата се изправила пред тях и побесняла почнала да им крещи. " Ти знаеш ли коя съм аз, бе?! Аз съм Ейми Уайнхаус, в случай че си я чувал, и ще свърша като нея. Тя е вътре в мен, ние сме едно ", като подивяла врещяла Жана Бергендорф, за потрес на униформените.

Както знаем, тя и неин другар били на посетители на техен приятел в " Овча купел ", когато се напили или надрусали и почнали да буйстват, да вандалстват и да чупят мебели в непознатото жилище. Човекът се обадил на полицията й двамата хулигани били задържани.

Жана от дълго време е сама, тя от години няма другар, само че и кой ли би изтърпял сходни изцепки, в случай че не е същият като нея. Не се грижи и за сина си Леон, който към този момент е на 18 години, само че от дълго време живее в чужбина при татко си. Детето бе обещано на него, поради проблемите на Бергендорф с дрогата и алкохола.

Отдавна Жана се прехранва като пее безусловно за жълти стотинки по долнопробни кръчми, а изкараното харчи най-вече за пиячка и опиати.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: певица Жана Бергендорф алкохол Ейми Уайнхаус Леон
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР