Жана Бергендорф е безумен глас в неподходящ мозък. Всичко в

...
Жана Бергендорф е безумен глас в неподходящ мозък. Всичко в
Коментари Харесай

Бившият мениджър на звездата – Айвън, проговори: Спасих Жана Бергендорф от гладна смърт + още шокиращи разкрития

„ Жана Бергендорф е безразсъден глас в несъответствуващ мозък. Всичко в нея е безпорядък. Единственият миг, в който цялата й безумна сила се концентрира, е когато пее. Уви, през останалото време, тя е изцяло несъответстваща. Смятам, че има потребност от лекуване, с цел да бъде избавена. В противоположен случай може в действителност да я сполети най-лошото. ”

Това мнение за звездата, която тази година ще ни показва на „ Евровизия ”, изрази нейният към този момент някогашен управител Иван Иванов – Айвън. Специално за „ Уикенд ” той споделя своята история със скандалната певица. 

„ Познавам Жана около съдбовната й обич с Леандър. Той е балетист и през годините на няколко пъти е влизал и излизал от моята група „ Максимус ”. Двамата с Жана са се разделяли и събирали безчет пъти. След един следващ раздор той ми се обади с молба да му намеря работа отвън София. Искаше да се избави от нейната съдбовна харизма ”, стартира описа си Айвън. 

Това става през лятото на 2016-а. Импресариото предлага работа на обичания на Жана като аниматор в хотел в Слънчев бряг. Малко преди да замине обаче, танцьорът внезапно става изцяло неоткриваем. Телефонът му е изключен, не дава отговор и в обществените мреги дни наред. Така и не потегля за морето. 

„ След много време съумях да се свържа с него и го попитах за какво не е в Слънчев бряг. Оказа се, че в нощта преди заминаването му, Жана Бергендорф му споделила, че е бременна. В името на бъдещето семейство щастливият кандидат-татко остана в София. После се оказа, че Жана въобще не е бременна, а го е излъгала, с цел да не замине ”, добавя Айвън.

Няколко седмици по-късно Лео въпреки всичко идва до морето след сякаш окончателната си разлъка с Бергендорф. Дават му нов телефон, с цел да го скрият, само че Жана на 10-ия ден съумяла да го локализира. Ненадейно, и тя цъфва в курорта.

„ Нае си квартира в постройката, в която и той живееше, и двамата се появиха щастливи след следващото помиряване. Лео ми я показа. Първата й имитация беше „ Аз съм Жана ”, а втората – „ Искам да ми бъдеш управител ”. Това стана година след свадите с арестите и опиатите, които гръмнаха в цяла България. Казах, че няма по какъв начин да работим дружно, тъй като има контракт с „ Вирджиния рекърдс ”. Певците, с които работя, вършат нискобюджетни стратегии за англоговорящи туристи, не мога да й предложа кариерата, която тя желае. После започнаха непрекъснато да се карат и тя убеди Леандър да напусне без предизвестие ”, спомня си още музикантът, който е водеща фигура в мъжката групировка „ Максимус ”. 

Според него Жана е огромният проблем на гаджето си Леандър, а не противоположното, както звездата се пробва да накара почитателите си да имат вяра. Танцьорът осъзнавал, че тази връзка му пречи, само че любовта била по-силна от здравия разсъдък. „ Тази жена го довежда до такива положения, че той става изцяло несъответстващ в професионално отношение ”, изяснява мениджърът. 

Айвън е очевидец на голямото влияние на певицата върху публиката. „ Пее по този начин, че хората изпадат в хипнотични положения. Дадох й опция да работи, слушаха я най-вече британци, които след всяко шоу плачеха, настръхваха и я молеха да взе участие и в техния „ Х Фактор ”, с цел да го завоюва. Всичко това стана в края на предишното лято. Буквално я спасих от гладна гибел “, разкрива импресариото.

В същото време обаче стартират да валят претенции за пари от хора, които са давали заеми на певицата. Мениджърът стартира да ги връща, печелейки от участията, които й урежда. Опитва се обаче да възвърне и имиджа й. „ Тя беше медиен и музикален мъртвец. До такова дъно беше довела кариерата и имиджа си, че никой с изключение на английските туристи през лятото не я искаше. Не виждах по какъв начин ще оцелее. Затова  й сложих изискване – като се изключи че няма да се среща със своята „ съдбовна кармична обич “ Леандър, да има финансова дисциплинираност, с цел да си върне задълженията. “. Това обаче се оказва доста сложна задача. „ Парите, които  взимаше вечерта, на идващия ден към този момент бяха изхарчени. Остявам на въображението на хората да преценяват къде отиваше всяка стотинка. Вземе 500 лв. вечерта, на сутринта е с 3 лв. “, продължава описа си Айвън. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР