Жан Виденов е изключително честен човек, той е запомнен като

...
Жан Виденов е изключително честен човек, той е запомнен като
Коментари Харесай

Нинова: Богати хора застават зад Жан Виденов

Жан Виденов е извънредно почтен човек, той е запомнен като подобен. Но вършат усещане богатите хора от неговия кръг. Това разяснява председателката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по Дарик радио.

Според нея новата групировка на Виденов е основана, с цел да вземе от гласовете на Българска социалистическа партия. „ Всеки има право да прави каквото реши. Пожелавам им триумф ", добави Нинова по отношение на новата групировка, с която някогашният министър председател от интервала на хиперинфлацията Виденов разгласи, че има намерение да се яви на изборите. 

Тя не конкретизира кой има поради. Бизнесменът милионер Георги Гергов, който беше изключен от Българска социалистическа партия под въздействието на Нинова, персонално отхвърли да има общо с партията на Жан Виденов.

" Ние търсихме повече това, което е общото, което ни събира, не това, което ни разделя ", разяснява водачът на социалистите по отношение на лявото обединяване, за което стана ясно през миналата седмица. Нинова посочи, че демографската злополука и промяната в опазването на здравето са измежду общите цели на обединените леви партии.

Според нея измененията на служебния кабинет са нещо обикновено, с цел да се " разгради моделът на предходното ръководство ". " Служебният кабинет следва политиките на Българска социалистическа партия от последните 4 години. Ние бяхме предложили да се направи таван на заемите, с цел да не се възползват от това олигархията, с дребния и междинния бизнес ", сподели Нинова.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР