Жан Моне“ център за високи постижения към ПУ Паисий Хилендарски“

...
Жан Моне“ център за високи постижения към ПУ Паисий Хилендарски“
Коментари Харесай

В ПУ обсъждат социална Европа по време на криза

" Жан Моне “ център за високи достижения към ПУ " Паисий Хилендарски “ провежда лекция на тематика: " Социална Европа по време на рецесия - високи упоритости, взаимност и блокажи “ за интервала от 2020 до 2022 година Събитието ще се състои на 20 май от 15:00 часа в зала " Компас “ в Ректората на висшето учебно заведение, като формата на осъществяване е хибридна - с изключение на с директно присъединяване, всички искащи могат да се включат и отдалечено.

Лектор на форума ще е Славина Спасова - откривател в Европейската обществена обсерватория (European Social Observatoire) и теоретичен помощник в Свободния университет в Брюксел. Завършила е магистърска степен по европейски науки и доктурантура по политически науки за професионализация и европеизация на българските синдикати през интервала 1989 - 2016 година В момента се занимава с проучвания на обществени политики на национално и европейско равнище.

Събитието е част от цикъла обществени лекции " Европейска политика и процедура в науката, технологиите и нововъведенията “, с който Центърът за високи достижения " Жан Моне “ цели да подкрепи учените и студентите в Пловдивския университет и останалите университети в града по отношение на провокациите по създаване на новата мрежа от проучвателен университети в България. Лекциите са отворени както за членовете на академичната общественост от ПУ, по този начин и за учени и студенти от останалите пловдивски ВУЗ.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР