Жан-Мишел Жар ще ни потопи в света на електронната музика

...
Жан-Мишел Жар ще ни потопи в света на електронната музика
Коментари Харесай

Жан-Мишел Жар издава на 21 октомври един от най-амбициозните си албуми

Жан-Мишел Жар ще ни потопи в света на електронната музика на 21 октомври с един от най-амбициозните си албуми досега. " Oxymore " съставлява хипнотичен план, който ще бъде наличен в мултиканална и 3D версия. Мултиканалното звучене дава обещание да бъде гражданска война в метода, по който музиката бива композирана, миксирана и продуцирана, поставяйки мелодии в 360-градусово пространство. Допълнителен бонус е, че на авангардната сбирка може да се наслаждения всеки, който има чифт слушалки. " Oxymore " е първото комерсиално издание от сходна големина, което издига музикалното аудио на галактическо равнище. 
Като част от плана, Жар ще започва и " Oxyville " - виртуална действителност, която ще бъде допълнение към 22-рото му студийно издание. " Oxyville " ще бъде виртуален музикален град и в бъдеще ще поканвам други актьори да бъдат част от него, както и да организирам мастър класове и други събития. Искам да се трансформира в център за нови музикални преживявания ", изяснява той.
Жар e модернист в областта на виртуалните действителности и метавселените. Наскоро той извърши " Welcome to the Other Side ", предадено онлайн, излъчено по целия свят от виртуална катедрала " Нотр Дам " в Париж в навечерието на Нова година 2021. Преживяването е привлякло рекордните 75 милиона фенове по целия свят посредством разнообразни обичайни канали и хипер новаторски платформи. 
По време на креативния развой на основаването на " Oxymore ", под формата на прелиминарен обзор Жар извършва онлайн ранна версия на композицията посредством 360-градусово съраунд аудио в Maison de la Radio в Париж. Малцината щастливци, които съумяха да участват, бяха помолени да затворят очи и да се потопят изцяло в музиката: " Oxymore " беше приветстван като " oeuvre majeure ", т.е. знаково произведение в репертоара на Жан-Мишел Жар.>  >

 
 
 
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР