Жан-Клод Юнкер, бивш председател на Европейската комисия предупреди да не

...
Жан-Клод Юнкер, бивш председател на Европейската комисия предупреди да не
Коментари Харесай

Жан-Клод Юнкер: Не виждам как Украйна бързо ще се присъедини към Европейския съюз

Жан-Клод Юнкер, някогашен ръководител на Европейската комисия предизвести да не се основават нереалистични упования за бързо присъединение на Украйна към Европейския съюз.

" Мисля, че заради дадените аргументи Украйна се нуждае от вероятността за присъединение, само че съм доста смутен от неблагоразумието на доста политици, също настоящи на Запад, които дават обещание на Украйна бързо присъединение, аз не виждам това ", съобщи той в подкаста на вестника Luxemburger Wort, представен от " Фокус ".

Според Юнкер не е " жизнерадостен метод " просто да се одобри страна, която е във война и " не може да развие изцяло волята си за промени " заради първостепенни политически аргументи.

" Но след последните събития считам, че е доста евентуално Украйна да се причисли към Европейския съюз в дълготраен проект “.

Юнкер е мощно угрижен по отношение на войната в Украйна.

Самият той постоянно е търсил разговор с Русия, както и с Китай.

Дори и в този момент той към момента е на мнение, " че би трябвало да поддържаме връзка с Русия и Китай и че би трябвало да сигнализираме предпочитание за диалози ".

Факт е обаче, че съветският президент Владимир Путин не сподели " никаква воля " за " същински мирни договаряния ", означи екс-председателят на Европейска комисия.

Юнкер предизвести, че в Украйна не би трябвало да има диктуван мир.

" Грешното си е неверно “. Освен това мирът не е най-висшата полезност, която би трябвало да се пази, акцентира той.

" Свободата е по-висша полезност “, посочи Жан-Клод Юнкер.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР