Жан-Клод Ван Дам се готви за края на кариерата си,

...
Жан-Клод Ван Дам се готви за края на кариерата си,
Коментари Харесай

Жан-Клод Ван Дам изпада в кома и слага край на кариерата си

Жан-Клод Ван Дам се готви за края на кариерата си, само че ще зарадва почитателите си с още една творба. Според Deadline артистът ще играе себе си в What's My Name? (Как се споделям?), което ще го събере още веднъж с някои от предходните му екранни противници.

Според Ван Дам идният филм ще потопи феновете в неговия кинематографичен и персонален живот, сходно на драмата J.Q.W.D. от 2008 година, и ще постави завършек на кариерата му на екшън артист. Проектът е написан от Ник Валелонга (Зелена книга) и Пол Слоун (Пътят на острието).

Според сюжета, Ван Дам ще бъде в кома след тежка автомобилна злополука, а когато пристигна на себе си, се оказва, че страда от амнезия и не разпознава никого, в това число и себе си.

Звездата ще стартира да търси своята еднаквост и смисъла на живота посредством поредност от борби против емблематичните бойци, с които се е сблъсквал през цялата си кариера, а това ще го води до още една последна борба.

Ван Дам споделя, че с помощта на лентата феновете ще научат действителни обстоятелства от живота му, а също по този начин назова идния план „ усъвършенствана версия “ на именития „ Кървав спорт “:

„ Исках да напусна сцената, само че с преразглеждане на кариерата, започвайки с „ Кървав спорт “, който ме направи прочут. Искам да е нов „ Кървав спорт “, само че на по-високо равнище. Във кино лентата кариерата ми е в крах и съм трагичен, тъй като пребивавам в хотели през последните 30 години, което в действителност е правилно. Ще внесем съществени детайли от действителния ми живот и това, което ми се случи ", споделя артистът.

Все още не е известно кой ще играе ролята на централни екранни съперници на Ван Дам, само че се чака те да бъдат Долф Лундгрен, Мишел Киси и Боло Йен.

Ван Дам е роден в Брюксел на 18 октомври 1960 година Започва да се занимава с бойни изкуства още на 10. Привлечен е към Шотокан стила от татко си. Кариерата му в Холивуд стартира към средата на 80-те години. Твърди се обаче, че първоначално е бил безприютен в Лос Анджелис.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР