Жълто заради слънцето, синьо заради морето и цял океан от

...
Жълто заради слънцето, синьо заради морето и цял океан от
Коментари Харесай

Най-големият в минния бизнес каза Да на любимата си

Жълто поради слънцето, синьо поради морето и цялостен океан от страсти поради празника на двама души превзеха парк “Росенец” край Бургас в събота следобяд. Румяна и Николай Вълканови потвърдиха, че когато човек е разкрил точната доза за сполучлив бизнес, е елементарно да сформира и формулата на съвършената женитба, написа trafficnews.bg.

Три значими съставки забъркаха най-големият в минния бизнес у нас и първата дама в търговията с ток. Румяна и Николай първо сложиха огромната обич посред им, почнала преди 5 години. Към нея прибавиха близо 300 другари на друга възраст от 5, 25, 55 и 75 години. Накрая приключиха с ваучър, където всеки се усещаше като на сватбата, за която самичък е мечтал, предава 24 часа.

Малко след 17 часа на зелената поляна (булката предизвести дамите да се разделят с високите токчета) пред резиденцията на “Минстрой”, която в последните дни бе превърната в приказно място със свежи цветя в жълто и синьо, се появи булката с 6 шаферки. Дизайнерката София Борисова е създател на неповторимата булчинска рокля на Румяна в гальовен колорит на прасковения цвят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР