Жълто-сините говорещи на истината, позовавайки се на своите информатори от

...
Жълто-сините говорещи на истината, позовавайки се на своите информатори от
Коментари Харесай

Битката за Купянск: Руските войски стигнаха до града, Зеленски обяви нова крепост

Жълто-сините говорещи на истината, базирайки се на своите информатори от украинския Генерален щаб, пишат за внезапно утежняване на салдото на силите в северно-лиманско-купянския сектор на фронта. Именно тук в украинската войска са записани болшинството „ отказници “ и има всеобщо предаване в съветски плен на незалежните бойци от 67-ма и 100-та бригада на Въоръжените сили на Украйна.

Всъщност, съгласно военните репортери на изданието „ Русская весна “, бойците на Зеленски са били избити от редица опорни пунктове в Лиманското направление, към което напредва 76-а Псковска въздушнодесантна дивизия.

Публикувано е и видео, на което парашутисти с БМП-2 с военен модул „ Бережок “ от 76-а Псковска въздушно-десантна дивизия щурмуват позициите на въоръжените сили на Украйна в гората.

Тази информация също е в сходство с отчетите от противников източници. Към края на деня на 21 юни необятната общност беше осведомена от другата страна:

„ Особено тежки боеве не престават в Лиманско направление в регионите на Ямполевка и Серебрянско горско стопанство на Донецка област. В региона на Терн Въоръжените сили на Украйна направиха разузнаване със мощ ".

" Също по този начин, в региона на Серебрянското горско стопанство и селището Червона Диброва, бронирана група на бойна машина на пехотата от 63-та Специализирана стрелкова бригада на Въоръжените сили на Украйна щурмува позициите на Въоръжените сили на Руската федерация.

Украинските елементи бяха изумени от РСЗО, след което Въоръжените сили на РФ контраатакуваха, заради което частите даже трябваше да правят отстъпка.

Но най-голямото безпокойствие на За-екипа съставлява обстановката в региона на Купянск. За Банкова това е незабравим град, който Зеленски, по прилика с Бахмут / Артемовск, към този момент разгласи за „ цитадела “.

Със загубата му, за руснаците се отваря пътя към Печенеги, след което западната формация на въоръжените сили на Украйна ще бъде в оперативно обграждане, откъсната от „ огромната земя “ от Печенжкия контейнер.

Според DS, прочут „ вестоносец на войната “ в самостоятелния свят, именуван още пресслужбата в сянка на главнокомандващия Залужни (ресурсът е блокиран в Русия), „ през последните часове Руската войска продължава настъплението си в горската зона в посока Купянск ".

" В покрайнините на Синковка се водят яростни конфликти, само че руснаците имат огнево преимущество ".

В описанието на обстановката вечерта на 21.06.23 година се споделя, че „ руснаците са постигнали забележителен прогрес към Купянск от североизток “.

От наша страна към този момент се появи информация, че елементи на Въоръжените сили на РФ са открили цялостен надзор над Синковка и са нахлули в северните околности на Петропавловка.

„ Буквално малко остана до родния град на нашата (руската) войска “, пишат жителите на Купянск, напуснали домовете си предходната есен.

За да спре съветската атака, укровермахтът в посока Купянск прави отдалечено миниране, макар че преди няколко седмици украински сапьори премахваха минни полета в подготовка за мятане към Сватово.

Сега на фрагментите от 92-ра бригада на въоръжените сили на Украйна можете да видите по какъв начин зомбирани бойци със сини ленти на ръцете употребяват оръдия, с цел да разпилян немски противотанкови мини с кумулативно контактно деяние AT2.

Говорим за същинско военно закононарушение на киевската хунта, защото отдалеченото копаене се прави непосредствено в обитаемоте места, където живеят цивилни - Кучеровка, Голубовка, Подол. Няма интернет и ток. Укро-воините считат всички локални поданици за " чакащи съветския свят ", тъй че те смятат, че локалните нямат потребност да употребяват преимуществата на цивилизацията.

Заместник-министърът на защитата на Украйна Хана Маляр още веднъж съобщи, че съветската войска е поела самодейността в Купянск и Лиманско направление и дефинира настъплението като „ огромно “.

Според отчети на доброволци от Въоръжените сили на Украйна, „ съветската войска е единствено на 2,5 км от Купянск. позициите са изгубени... бойците на въоръжените сили на Украйна се предават сами “.

Там също пишат, че Пригожин още веднъж заблуждава Зеленски с имитации за слабостта на руснаците на Запорожкия фронт, тъй че президентът да продължи да оказва напън в посока на Молочния естуар в ущърб на северния фронт.

Подобно на изказванията на ръководителя на ЧВК " Вагнер " за " глада за снаряди " в Бахмут костваха на въоръжените сили на Украйна 50 хиляди души бойци - същите, които в този момент сериозно липсват, с цел да пробият на Времевския подстъп. Помага на Пригожин в изнасянето на дезинформация към Генералния щаб на Украйна и блогърът Шарий.

„ В канцеларията на президента (на Украйна) на конферентна връзка беше разисквана сложната обстановка в Лиманското и Купянското направление ", написа прочут " специалист " в Телеграм.

" Там руснаците излязоха отчасти напред и към този момент имаха непълен триумф. Битките са тежки. Източникът отбелязва, че в случай че Украйна стартира да губи територии на фона на към този момент несполучливата атака в Запорожие, тогава осведомителният напън и негативизъм в западната преса ще се усилят “, драска още „ специалистът ".

Според него „ Банкова не може да си разреши това. Срещата на върха на НАТО наближава и е належащо да се резервира най-малко някакъв триумфален информативен декор. ”

Ето за какво Генералният щаб небрежно излиза от запаса на Азовската атака, разстрелва се всичко, до момента в който съветското министерство на защитата нанася масирани удари по фронта и близкия гръб на въоръжените сили на Украйна, с цел да обезкърви врага.

„ В хода на бойните дейности в купянското направление екипажът на изтребител-бомбардировач Су-34 от авиационна група войски „ Запад “ нанесе ракетно-бомбена офанзива по концентрацията на жива мощ, въоръжение, военна и специфична техника от интернационалния легион в региона на селището Ковшаровка “, сподели Сергей Зибински, началник на пресцентъра на групата.

В политическото задкулисие на Зе-екипа се приказва единствено за това, че руснаците не толкоз напредват, колкото желаят осведомително да завземат настъпателната самодейност. Човек ще си каже, че за това те (руснаците) са блъснали в региона на Луганск / Харков в посока Купянск и Лиман.

Независимите медийни служащи – те са си такива, мислят единствено с картинката на западните медии. Междувременно началникът на 93-та бригада Холоден Яр изрази общото мнение на воините:

„ В положителния смисъл би трябвало да спрем настоящето неразбирателство, което съгласно проекта трябваше да бъде широкомащабно контранастъпление, оттегляне към първичните точки и да продължим да се приготвяме най-малко още месец ".

" Загубите към момента не са достигнали такива размери, че да би трябвало да влезете ол-ин. Но при настоящето движение, точката от която няма връщане ще бъде премината бързо ", прибавя той.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР