Жълти метеорологични предупреждения, обхващащи цяла Англия, бяха издадени днес от

...
Жълти метеорологични предупреждения, обхващащи цяла Англия, бяха издадени днес от
Коментари Харесай

Пет проверки, които трябва да направите в дома си, преди температурите да паднат рязко - или да получите солидна сметка

Жълти метеорологични предизвестия, обхващащи цяла Англия, бяха издадени през днешния ден от Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство (UKHSA).

Но минусовите температури, мощните пориви и заканите от снежни талази не са единствено стеснение за тези, които работят на открито или устоят на дълги пътувания. Лошото зимно време може да има съществено влияние върху дома ви и в последна сметка може да ви остави със солидна сметка.

Експертите издадоха незабавно предизвестие, изисквайки от британците да създадат пет елементарни инспекции на дома си. Директорът по вземанията на Tesco Bank Дейв Томпсън споделя, че тези описи за зимни домове са „ решаващи “ за отбягване на всевъзможни скъпи и отнемащи време проблеми.

През зимата на 2022-2023 година Tesco Bank споделя, че е получила зашеметяващите 1018 искове за „ приключване на вода “, чието поправяне коства приблизително £5000. Това може да е резултат от строшаване на външните тръби при ниски температури. Има обаче няколко лесни метода, по които можете да из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР