Жълт код е обявен за утре - 16 януари, за

...
Жълт код е обявен за утре - 16 януари, за
Коментари Харесай

Ново предупреждение за цяла България!

 Жълт код е разгласен за на следващия ден - 16 януари, за цяла България, сочи информация на Varna24.bg в уеб страницата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Причината - предстоящи ниски температури.

През почивните дни ще доминира облачно време, тук-там със слаби валежи от сняг. Ще духа слаб до сдържан вятър, в Западна и Централна България - от северозапад, в източните региони - от север-североизток.

Температурите ще се намаляват още и ще станат доста по-ниски от нормалните за втората половина на януари. Минималните ще доближават тук-там до към минус 10°, а в неделя и дневните ще са негативни. През първите дни от идната седмица вероятността за превалявания е дребна, ще има по-значителни разкъсвания и понижения на облачността. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад.

Сутринта ще бъде още малко по-студено, дневните температури постепенно ще се покачват. В средата на седмицата вятърът ще стане югозападен, в четвъртък и ще се усили. Затоплянето ще е по-чувствително.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР