Жълт код е обявен за 17 области в Западна и

...
Жълт код е обявен за 17 области в Западна и
Коментари Харесай

Жълт код за сняг и дъжд. Ето къде ще вали

Жълт код е разгласен за 17 области в Западна и Централна България поради интензивни превалявания от дъжд и сняг на 3 декември от Национален институт по метеорология и хидрология на Българска академия на науките.

Жълтият код е в действие за областите Монтана, Враца, София град, София област, Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Пловдив, Смолян, Кърджали, Ловеч, Габрово, Велико Търново, Търговище, Разград и Шумен.
Според интернационалната канара жълтото значи евентуална заплаха и съветът е да не се подхваща непростим риск, изключително при осъществяване на действия, които зависят от времето.





Във вторник ще стартира да нахлува по-студен въздух и още от сутринта ще стартират превалявания от дъжд и сняг, пише offnews.bg.
Валежите ще образуват тънка снежна завивка сред 1 и 4 см. Минималните температури ще бъдат сред 0 и 3 градуса, а оптималните сред 2 и 7 градуса, в региона на Сандански до към 10 градуса.



Валежите ще спрат в сряда сутринта, а температурите ще бъдат негативни.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР