Жалко е, че за шест месеца счупиха държавата и сринаха

...
Жалко е, че за шест месеца счупиха държавата и сринаха
Коментари Харесай

Борисов: Тия провалиха всичко - гориво, ток, крадат най-безскрупулно от газа - по 120-130 млн. на месец крадат

Жалко е, че за шест месеца счупиха страната и сринаха всичко. И в този момент искащи да ръководят няма. Всичко е толкоз тъжно, че единствено смехът може да ни избави. Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов след решението на Българска социалистическа партия да върне несбъднат мандата за сформиране на държавно управление, представен от Dariknews.bg.

От думите му стана ясно, че е краен черноглед за бъдещето. " Вече решение няма. Дълговете са до тавана, а на служебното държавно управление най-малко 5 милиарда ще му трябват до края на годината. Забравихме за еврозона, а хърватите влязоха. Тия провалиха всичко - гориво, ток, крадат най-безскрупулно от газа - по 120-130 млн. на месец крадат ", съобщи още Борисов.
Бойко Борисов счита, че сегашната настройка в Народното събрание няма да се повтори на предварителните избори. " Хората прогледнаха от този потрес и смут, който изживяват ", уверен е водачът на ГЕРБ. " Трябва да сме първа политическа мощ, с цел да застанем крепко и върнем малко добрината, толерантността и да се опитаме да обединим народа ".

Той съобщи, че партията ще работи с тези, " които класира народа ". " Ние с Българска социалистическа партия не можем. С Движение за права и свободи сме споделили, че не можем да управляваме. Аз мога да работя с всеки, който съблюдава девиза на Народното събрание " Съединението прави силата ". Мисля, че шамарите, които народа им удари, кражбите и персоналното им облагодетелстване от власт ", разяснява той по адрес на отиващото си държавно управление.

Той подсети, че Корнелия Нинова два пъти си е подавала оставката като водач на Българска социалистическа партия поради изборни загуби. " Не е обикновено освен това състояние да ръководещ цяла страна. За правова страна в България към този момент не може да се приказва след тази година и половина - не се съблюдават нито Конституцията, нито законите. Вчера вършат публично разискване на нещо, което към този момент са приели в Народното събрание - все едно правиш годеж след сватбата. Кое е чудното, че партията, провалила се на изборите, се оказва, че ще прави държавно управление ", уточни Борисов.

Толкова е тъжно. За година и половина пътищата са в ужасяващо положение, никакви поправки, рискови са за хората. Заради пари се скараха и се сринаха. Слави Трифонов по неговия си метод по този начин ги иронизира, че предложи да отидат да го арестуват, че е отговорен за всичко. И те не отиват. ГЕРБ ни няма от повече от година, а кое чухте за справяне с корупцията? Точно противоположното - оръжие, жито, контрабанда, разликата в тока - от 80 лева при Борисов, през днешния ден е 1400 лева Гориво 1,50, през днешния ден 3,70. Днес Народното събрание още веднъж посрами всички - те не позволиха да влезе тавана на горивата, който е за всички хора, разяснява още водачът на ГЕРБ.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР