Жалко, че Десита е толкова потайна - сигурни сме, че

...
Жалко, че Десита е толкова потайна - сигурни сме, че
Коментари Харесай

След болката и разочарованието: Защо Десита маха стари татуировки от тялото си?

Жалко, че Десита е толкоз потайна - сигурни сме, че поп-фолк певицата може да разкрие доста звездни секрети, за които никой въобще не подозира. В средите на известните у нас се случват в действителност доста неща, само че доста дребна част от тях стигат до елементарните хора.

Виж още: 25-годишната адвокатка Габи от София, чието дупе всеки желае да мачка в Юридическия

В деня на годишнината от гибелта на Денис Теофиков певицата показа техни благи мемоари от времето, в което двамата имаха връзка - макар раздялата им преди няколко години и последната му другарка Алекса. Изпълнителите очевидно в действителност са имали доста специфична връзка, която за Десита остава непрежалима и до ден сегашен. 

Виж още: Внимавайте! Гаджето на Генчо от " Игри на волята " с ясно обръщение към крадлите на мъже

Странно или не - тъкмо преди година родната звезда си е татуирала нещо доста малко, доста персонално и то на място, което рядко е очевидно за другите. И преди да си помислите, каквото и да е било, ви споделяме, че става въпрос за пор, татуиран на тила на певицата. Още тогава Десита призна, че рисунката е стилизиран пор, който обаче е извънредно богат откъм символика за нея. И както се и чака следователно, тя не даде повече информация. 

Виж още: Момичета, нападайте: Валери Григоров разгорещи мрежата с голи фрагменти от фитнес залата

Само година по-късно Десита към този момент е размислила по отношение на тази татуировка. В персоналния си Instagram тя показа фрагменти в стори, на което се намира в козметичен салон, а текстът споделя за нейното решение. Съвсем допустимо е певицата да има и други скрити татуси, които желае да отстрани, само че за тях ние към момента не знаем. Такова нежно творение не би трябвало да покрива тялото си сходен вид рисунки.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР