Жалбите и сигналите за шум от заведения в Созопол са

...
Жалбите и сигналите за шум от заведения в Созопол са
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Жалбите и сигналите за шум от заведения в Созопол са увеличени

Жалбите и сигналите за звук от заведения в Созопол са увеличени. Това сподели в Бургас вицепремиерът Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила. По думите му във всеки един курорт има първенци по рецидивизъм.

Има едно заведение, прокровителствано от кмета. Но за всяко деяние има противопоставяне, ще има "ноу-хау ", съобщи вицепремиерът. Симеонов непрекъснато получавал недоволства на горещия си телефон от хотелиери, ресторантьори и туристи за шума в дискотеката. В курортите обаче се регистрира спад в кражбите, проституцията, има спад на актовете за нарушение на трудовото законодателство. Симеонов през днешния ден в Бургас взе участие в Координационен съвет по туризъм.

Заповедите за запечатване на обекти са 132. От инспекциите през лятото има резултати, сподели Симеонов. Той съобщи, че през вчерашния ден да вземем за пример на горещия телефон в кабинета му и на телефон 112 нямало нито един сигнал за нарушение на тишината.

Като спреш озвучаването на едно оборотно заведение, това си е финансова загуба. Беше конфискувана апаратурата. Вторият път, в 4.00 часа не беше конфискувана, тъй като реших, че няма смисъл да се влиза в конфликт с хора, използвали алкохол. От дискотека "Оксижен " са конфискувани 3 уредби, довечера ще бъде конфискувана и четвъртата, сподели Симеонов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР