Жалбата на ЦСКА, срещу съдийството на мача с Лудогорец, няма

...
Жалбата на ЦСКА, срещу съдийството на мача с Лудогорец, няма
Коментари Харесай

Свръхзвуков скандал! ЦСКА с жалба след мача с Лудогорец! БФС отказа да...

Жалбата на ЦСКА, против съдийството на мача с Лудогорец, няма да бъде обсъждана от Съдийската комисия, защото не са спазени периодите. Това разгласи персонално шефът на футболните рефери в България - Петър Петров.

"Има си прецизна процедура. Съдиите са чакали час и 10 минути след срещата в Разград и са си тръгнали от града ", уточни шефът на съдиите Петър Петров.

"В законния период до един час след края на мача не е постъпила поръчка, че ще бъде подадена тъжба. Странно - такава се появява половин час по-късно в отчета на дежурния пратеник, само че я няма в електронния доклад и е без тежест. Не е спазена процедурата и няма да бъде обсъждана тъжба. Това не са правила, писани от Петър Петров, а от Изпълкома на БФС ", безапелационен бе съдийският шеф пред "Меридиан Мач ".

"Жалба се подава нормално, когато съдийски неточности са повлияли на крайния резултат. В случая няма учредения да се твърди това. Не познавам причините на клуба, който желае наказване. За мен обаче това е популизъм ", счита още Петров.

Припомняме, че от ЦСКА упорстват, че Каранга е изпъден погрешно в мача и не е отсъдена чиста дузпа за "армейците " в заключителните минути на срещата в Разград от 15-ия кръг на шампионата.

"Червените " победиха с 2:1 Лудогорец като дербито ще се запомни, с изключение на със спортно-техническите си достолепия, със противоречиво съдийство и скандални моменти към оборудването за посетители на "Лудогорец Арена " и публиката на ЦСКА.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР