Жалбата е подадена до Районна прокуратура Варна. Става въпрос за

...
Жалбата е подадена до Районна прокуратура Варна. Става въпрос за
Коментари Харесай

От полицията за ужаса във Владиславово: За над 20 г. съвместно съжителство има една подадена жалба за домашно насилие


" Жалбата е подадена до Районна прокуратура Варна. Става въпрос за случай, който е прочут на органите на реда от 14 декември предходната година. Прибирайки се, по данни на брачната половинка, и е нанесен побой, в резултат на което тя не подава тъжба.

Жалбата е подадена под давление на нейния наследник, като на 22 декември 2019 година е подадена в прокуратурата. Оттам към този момент тя си вади и здравно, което е малко по-късно от деня на осъществяване на побоя. Медицинското е извадено също на 22 декември, само че то удостоверява нейната версия.

По думи на правосъдния доктор е нанесена лека телесна щета, касаеща се във краткотрайно разстройство на здравето, неопасно за живота.

Жената след това с решение на съда е настанена в предпазено жилище и в същото решение на съда следва незабавно осъществяване на решението Веселин Димитров да напусне общото жилище, в което са живеели и в действителност си е нейно. Решението на съда е от 6 януари, като при нас идва на 7 януари.

До 13 януари той не е напуснал. Наш чиновник се е свързал с Веселин Димитров още при издаването на решението. Същият декларира, че не е в града. Разбират се на 15 януари, т.е. през вчерашния ден, да се яви в районното ръководство на Министерство на вътрешните работи, като е споделил, че от негова страна няма да има проблем по отношение на напускането на жилището, само че по този начин и не се е случило ", изясни Андрей Ангелов.  

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР