Жалък инцидент стана с американския актьор Хейли Джоел Осмент, който

...
Жалък инцидент стана с американския актьор Хейли Джоел Осмент, който
Коментари Харесай

Повече от жалко! Актьор направи див екшън на летището във Вегас, защото... никой не го разпозна

Жалък случай стана с американския артист Хейли Джоел Осмент, който като дете играе във кино лентата " Шесто възприятие ". Номинираният за Оскар преди близо 20 години актьор просрочен за полет на летището в Лас Вегас. И когато той се опитал да се контракти да му разрешат да се качи на самолета макар закъснението, Осмент с смут открива, че никой не си го спомня, оповестява Daily Mail. " Знаете ли кой съм аз? ", попитал артистът, само че чиновниците на самолетната компания единствено свили плещи.

Въпреки ужасното отношение чиновниците му предложили място в самолета, излитащ на идващия ден. В отговор ядосаният човек стартира да ги наскърбява и абсурдът се разрастнал повече от всеки път.

Според очевидци, артистът напуснал летището преди идването на полицията, само че по-късно се върнал и заплашил да унищожи всички. Как приключила тази история, към момента не е известно.

29-годишният Осмент се появява на екран като дете и славата му се дължи с помощта на функциите, възпроизведени в детството. Сред тези филми са " Форест Гъмп ", " Предай нататък " и " Изкуствен разсъдък ".

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР