Жаклин Таракчи е новият Глас на България за 2022 г.

...
Жаклин Таракчи е новият Глас на България за 2022 г.
Коментари Харесай

Жаклин Таракчи спечели 9-ия сезон на Гласът на България

Жаклин Таракчи е новият Глас на България за 2022 година Тя завоюва огромната премия от 50 хиляди лева и мечтаната купа с най-вече от гласовете на феновете.

В неделя вечерта финалистите Жаклин Таракчи, Соня Михайлова, Десислава Латинова, Калоян Николов, Виктор Стамболов и Александър Петров излязоха на сцената, с цел да се борят за купата в шоуто.

Те бяха подкрепени от шест огромни български музикални звезди в лицето на Маргарита Хранова, Меди, Поли Генова, Кристиян Костов, Михаела Филева и Jeremy.

На финалния стадий публиката избра да останат Жаклин Таракчи от тима на DARA и Калоян Николов от тима на Любо Киров. Двамата извършиха по една ария и приканиха феновете да гласоподават за тях, само че най-вече гласове събра Жаклин и по този начин тя е новият глас на България.

Финалната ария, която Жаклин извърши на сцената на „ Гласът на България “,  беше „ Повей, ветре “ на Паша Христова. Преди това се показа с ария на Лара Фабиан и в дует с Михаела Филева – с части на Марая Кери и Уитни Хюстън.

Младата изпълнителка е с разградски корени. Майка й е родена в Разград, а татко й е арменец. Към днешна дата Жаклин живее в София.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР